Vil du gå til spejder skal du have det rigtige udstyr

Rigtig mange børn prøver kræfter med at gå til spejder. Det gør en forksel for rigtig mange unge at de kommer ud og deltager i det sociale fællesskab det er at gå til spejder.

Som med rigtig mange andre fritidsinteresser så er spejder noget som en masse børn prøver kræfter med. Det er forskellige organisationer, nogle går til FDF spejder, nogle til KFUM spejder og nogle af pigerne går hos de grønne pigespejdere.

Fælles for dem alle er at de kommer væk fra tablet og mobil og ud i naturen og har nogle værdifulde timer sammen med vennerne i naturen. De prøver kræfter med alt fra at snitte til at bygge huler og leje sjove lege.

Når man går til spejder skal man bruge noget spejderudstyr – der er meget godt at hente på friluftshoppen.dk og det er nemt at lade sig inspirere. Hvis du mener det kun er en fase, så kan det være at man skal kigge på marketplace eller på den blå avis for at finde noget brugt spejderudstyr

Noget af det som også skaber et godt sammenhold er når man er på lejr eller bare skal overnatte udenfor i et shelter. For mange børn og unge er det en stor omvæltning at sove væk hjemmefra. Det kan være en god ide at have et sovedyr med til at tage den værste hjemve og med en bamsesovepose fra bamsesovepose.dk kan det bløde sovedyr også sove trygt om natten i en varm sovepose. Dette er et klart hit hos de små.

Noget af det man må huske på er at når man går til spejder så kommer man ud, man kommer til at lugte af røg, svede og slide hul på bukserne. Det er en god ting, det betyder at børnene har det sjovt og deltager i noget socialt sammen med vennerne og lærer ting de ellers ikke ville lære. Mange af de venskaber man knytter, når man går til spejder er nogle der varer hele livet.