Billigste rejser?

Det er altså noget af en pine og sidde her og se nyheder om, at flere og flere lande åbner for turister – og så læse rejsevejledninger, hvor der bare står at rejser til det, eller det land frarådes. Nogle af vejledningerne, jeg ser, udløber i dag. Det betyder vel, at de bliver opdateret i løbet af de kommende timer.

Berlin

Og jeg håber virkeligt på, at vejledningen, der gælder for Tyskland, bliver opdateret – så man også kan komme til Berlin. Det er nemlig min plan, at jeg vil en tur til Berlin snart. Inden coronakrisen for alvor brød ud, var jeg der tit. Det er nemt at komme dertil.

Billigt online

Man finder bare sine flybilletter til Berlin via en søgemaskine som https://www.rejsepriser.dk/, og vupti, så står man med 10 eller 20 gode tilbud på billige flybilletter dertil. Udbuddet af billige rejser er godt, synes jeg.

Mange af de sites jeg kender har i meget lang tid ikke kunnet finde gode flybilletter. Af gode grunde. Flytrafikken har jo været på et absolut minimum.

Gang i flyvningerne igen

Men det ser ud til, at der er ved at komme godt gang i flyvningerne igen. Heldigvis. De gode tilbud er der dog ikke kommet så mange af endnu. Jeg tænker, at det kan have noget at gøre med, at det kun er de største og stærkeste luftfartsselskaber, der har overlevet krisen. Jeg har jo hørt om nogle nationale selskaber, der har fået nogle kæmpe økonomiske indsprøjtninger.

Men mon ikke, der vil komme nye, små selskaber, der kan give os nogle gode priser? Og som kan flyve os direkte til Berlin fra København. Det site, som jeg lige har kigget på, fortæller mig, nemlig, at det vil tage mig mere end 11 timer at komme til Berlin. Det er helt urimeligt lang tid. Normalt tager det vel omkring en times tid. Og jeg sætter mig ikke og venter i en kedelig lufthavn i 10 timer.