Smykker til konfirmation

Det var lidt af en udfordring for mig, da jeg modtog Lises ønskeseddel til hendes konfirmation, som vi i øvrigt var inviteret med til. Ønskesedlen var lang, men jeg havde for længst besluttet, at jeg ville forære hende smykker på den store dag. Med hensyn til smykker, havde Lise blandt andet nævnt øreringe og samtidig fornuftigt nok beskrevet, hvilken type øreringe det drejede sig om. Det skulle være øreringe i sølv med turkis perler hængende næsten ned til skuldrene og stilen kreoleragtig.

At forestille sig Lise med lange, tunge øreringe var svært, hun er en typisk sportspige, og jeg har aldrig set hende med øreringe eller smykker i øvrigt. Pludselig så jeg et billede foran mig af en pige med farvet sort hår, overdreven øjenmake-up, store øreringe, fingrene besat med farvestrålende ringe og iklædt store gevandter. Det skræmmende billede skubbede jeg væk og tog mig sammen til at søge efter øreringe på internettet og blev forbavset over det store udvalg, der var i disse online butikker. Efter nogen tids søgen fandt jeg et par øreringe, som matchede Lises beskrivelse, og jeg må indrømme, at de var flotte og smarte, og da jeg havde sikret mig, at der var mulighed for at bytte varen, bestilte jeg disse øreringe.

Jeg glæder mig til at se gaven og håber, at Lise kan lide dem, men ellers kan de heldigvis byttes, hvilket i øvrigt er meget nemt. Hvis gaven falder i hedes smag, bliver det også spændende at se sportspigen Lise med turkis perler hængende ned til skuldrene. Hun har også så meget snart tøj den pige – jeg tror, hun er den, jeg kender, der har mest dametøj hængende i garderoben.