Sommersjov

Når ferien melder sig og børnene får flere ugers fritid at gøre godt med, er det tid til at begynde at kigge sig om efter nogle gode muligheder for lidt sjov og spændende aktiviteter i sommerperioden. Og når man sådan begynder rigtig at kigge efter, er der faktisk ganske mange varierende muligheder rund omkring i det danske land. Uanset hvor i det sommerlandet man befinder sig, er der ikke ret langt til de nærmeste aktivitetsmuligheder.

Nogle af de meget udbredte steder at besøge er f.eks.

  • Zoologiske haver og dyreparker
  • Forlystelsessteder (sommerland, Tivoli o.lign)
  • Badeland

Se f.eks. en dybere gennemgang af nogle af de spændende steder på http://dejligfritid.dk/.

Men også bare en tur ud i sommerlandet eller en tur til stranden når vejret er rigtig godt, med en god madpakke, kan give en dejlig og oplevelsesrig dag.

Er man lidt åben for nye aktiviteter og udfordringer er der mange ting, som man kan give sig i kast med. En rigtig sjov ting, som vi selv kun har fundet for nylig er spillet fodboldgolf. Det går i alt sin enkelthed ud på, at spille en form for golf med fødderne og en ganske almindelig fodboldgolf. Her skal mam så forcere diverse forhindringer for til slut at få bolden i ”hul”. Ligesom ved helt almindelig golf, består en bane typisk af 18 huller med varierende sværhedsgrad. Alt i alt minder fodboldgolf nok lidt mere om mini-golf end om almindelig golf. Hvis du eksempelvis befinder dig i Nordjylland og har lyst til at prøve fodboldgolf er Nymarksminde Farmpark og Fodboldgolf et rigtigt dejligt sted med en god bane. Det kan du læse mere om her: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

God fornøjelse med alle de spændende aktiviteter i det danske sommerland. Lad os håbe, at det gode vejr varer ved et godt stykke tid endnu.