Bed and breakfast – Let overnatning med bespisning

Når man skal på tur eller måske en længere rejse hjemmefra, skal man typisk ud at søge et sted, man kan overnatte. Mulighederne er efterhånden utallige, og der kommer hele tiden flere og flere til. En af de ting man blandt andet kan vælge at gøre, er at tage på Bed and Breadkfast med let overnatning og bespisning.

Et af de steder, hvor du kan finde lette overnatninger med bespisning på forskellige Bed and Breakfast’s er på hjemmesiden www.booking.com. Booking.com B.V. er en del af Priceline Group og er verdens største portal inden for hotelreservationer på nettet med over 530.781 overnatningssteder i 206 lande, hvor der bookes over 700.000 værelsesnætter. Booking.com blev grundlagt i 1996 og lover garanti for de bedste priser på alle typer ferieboliger – herunder Bed and Breakfast, der tilbyder lette overnatninger med bespisning. Visionen for Booking.com B.V. er at hjælpe fritids- og forretningsrejsende til nemt at finde, booke og opleve de bedste overnatningssteder i verden uanset budget – herunder selvfølgelig Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning.

Noget andet du kan gøre, hvis du søger et Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning i Danmark, er at gå ind på http://www.bedandbreakfastguide.dk. Her kan du blandt andet vælge, hvilken landsdel du ønsker at finde et Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning, og herefter kan du vælge en by eller et Bed and Breakfast. Her kan du også se informationer om det enkelte overnatningssted og klikke ind på deres egen hjemmeside. Bed and Breakfast Guide Danmark er også lavet på tryk, som du kan finde gratis på skranken i alle danske autoriserede turistbureauer eller som download på hjemmesiden. I øjeblikket findes der i Danmark omkring 2.200 Bed and Breakfast og private overnatningssteder med lette overnatninger og bespisning. Heraf har 1.939 ønsket registrering i Bed and Breakfast Guide Danmark.

Ønsker du blandt andet at bo på et Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning i Nordjylland og tæt på Vesterhavet, kan du blandt andet finde ”Klitgaarden”, der ligger i Skallerup Klit tæt på Hjørring. Denne hyggelige gård midt i den storslåede natur ligger blot én km fra badestranden og rummer både fred og ro, men også aktiviteter til børn i alle aldre. Her er det oven i købet også muligt at booke en handikapvenlig lejlighed. Derudover er der plads til, at du kan medbringe din hest. Et andet skønt sted at overnatte på Bed and Breakfast i Nordjylland er Nymarksminde i Vodskov, hvor der udover god indkvartering også er rige muligheder for at prøve forskellige aktiviteter, som eks. fodboldgolf og mini-zoo.

Et helt andet sted man kan booke en let overnatning med bespisning er på Samsø. Her er der blandt andet et Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning: Samsø Perlen. Samsø Perlen har egen restaurant med terrasse og bar og ligger 300 meter fra stranden. Desuden byder omgivelserne på mange forskellige aktiviteter som cykling, lystfiskeri samt Samsø Golfklub.

Hvis du også er fristet af at skulle bo på et hyggeligt Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning, er det blot med at komme i gang med at søge. Mulighederne er uendelige, og du kan finde det Bed and Breakfast med let overnatning og bespisning, der passer lige netop dine og familiens behov.