Catering på topniveau

At maden fra Stubbs ikke er slankemad – det kan jeg godt skrive under på! Ikke at den er specielt usund, for det er den såmænd langt fra. Men den er så god, at det er umådeligt svært ikke at overspise, når man er så heldig at være til et arrangement, hvor Thomas Stubbs leverer maden. Se deres ratings her : http://www.mangospot.dk/aarhus/skov-stubbs-gastronomi/ og tjek også lige deres lille men mundvandsdryppende blog: Stubbs Gastronomi Blog. Men hvorfor skriver jeg egentlig om det i forhold til slankemad?

Alt med måde

Det gør jeg, fordi der er en gylden regel, når det gælder om at tabe sig eller holde den slanke linje: Alt med måde. Hvis du er på diæt HELE tiden, kører du sur i det. Der skal ganske enkelt være plads til at hoppe lidt ved siden af engang i mellem. Og du kan jo også altid kickstarte vægttabet igen med for eksempel den berømte suppekur – læs mere her.

Når jeg – og det sker jævnligt grundet mit job – er til receptioner og anden festivitas, spiser jeg lidt mere usundt og lidt mere, end jeg ellers ville gøre. Og det gælder altså især, hvis jeg er så heldig, at maden er fra Stubbs, for så er der tale om luksus catering til rigtigt kræsne ganer 🙂

Det er Thomas Stubbs, der står bag firmaet – og står som garanter for den efterhånden ganske berømte kvalitet. Som en af mine kolleger udbrød til et bryllup, hvor det var Stubbs Gastronomi, der leverede maden: “Det har sætter en helt ny dagsorden for, hvad cateringmad kan være”. Og så tog han ellers fjerde portion af hovedretten 🙂

Så altså: Når jeg er ude og bliver præsenteret for god mad, giver jeg fingeren til slankekuren og spiser, som jeg har lyst til. Og så strammer jeg mig an nogle dage bagefter, og så er vægten tilbage, hvor den skal være. Men hvordan gør du?