Skadedyrskontrol eller selvhjælp? Sådan bekæmper du myrer

Slip af med insekterne, sådan bekæmper du myrer

De fleste af os har været besøgt og plaget af myrer i vores hjem og de er oftest at finde i massevis. Der er mange forskellige måder, hvorpå du sørger for en effektiv myrebekæmpelse. Det afhænger selvfølgelig af problemets omfang. Nogle gange kan du nemt selv bekæmpe dem uden større midler og andre gange er du nødt til at få hjælp fra fx skadedyrskontrollen.

Hvis problemet med myrer ikke er alvorligt, så kan du oftest nemt selv få dem bekæmpet ved hjælp af nemme midler som fx lokkedåser, som er fyldt med myregift, der tiltrækker og dræber myrerne. Hvor mange myrer du har afhænger af, om myreboet befinder sig i din have eller i dit hus – befinder myreboet sig i dit hjem, er det nemt at finde og fjerne det uden det store besvær, er det udenfor kan det være svært at finde og få bekæmpet myrerne. Myrer bekæmpes nemt via kogende vand og kaffegrums. Men får du ikke ram på alle myrerne, så kommer der blot flere. Og det er selvfølgelig heller ikke sikkert, at du ønsker at hælde kogende vand eller kaffegrums ud i hjemmet. Hjælper ingen af disse midler, så er der også andre tips og tricks du kan bruge og kan fx være; eddike, salt, cola, hvidløg eller gær – sørg blot for at læse lidt om de forskellige metoder før du prøver. Det kan du evt. gøre i denne artikel på husoghavesiden.dk, http://husoghavesiden.dk/myrer-myrebekaempelse/.

Det store problem med myrerne er at de kan slå sig ned under dit betongulv og i isoleringsmateriale, hvorfra de kan komme op igennem fx rørgennemføringer og er derfor næsten umulige at slippe helt af med på egen hånd. I dette tilfældet bør du tilkalde skadedyrskontrollen, som hjælper dig med at bekæmpe dine myrer.