Da vi skulle flytte i nyt hus

Min mand og jeg havde efter boet en del år i det hus, som vi havde købt i starten af 90’erne. Det var et rækkehus på ca. 150 m2. På et tidspunkt var pladsen blevet lidt trang i takt med, at vi havde fået to børn, og vi havde fået lavet en tilbygning med plads til kontor og masser af gulvplads, hvor børnene kunne lege med Lego og racerbaner osv.

Da vores tredje barn kom til verden, synes vi dog efterhånden, at pladsen blev for trang igen, men grunden måtte ikke bebygges yderligere. Derfor gik vi i gang med at kigge efter et større hus, og der gik faktisk ikke mere end tre uger før det hus, som vi drømte om blev sat til salg. Dog var vores eget hus endnu ikke solgt, så vi var tøvende ift. at underskrive købsaftalen på det nye hus, men da banken sagde god for det, tog vi chancen. Vi turde heller ikke vente længere, da huset havde flere interesserede købere. Heldigvis blev vores gamle hus solgt få dage efter, at vi havde underskrevet, så på under en uge havde vi købt et nyt hus og heldigvis også solgt det gamle. Pyha det havde været lidt af en nervepirrende gyser.

Det efterlod os dog med en ny udfordring – vi skulle være ude af det gamle hus, inden vi kunne flytte ind i det nye. Vi fandt en lejlighed, hvor vi boede i tre måneder. Det var en stor lejlighed, men der var stadig ikke plads til alle vores ejendele. Løsningen blev, at resten af vores ting skulle opmagasineres i et opvarmet lagerrum. Det var økonomisk overkommeligt, og vi var sikre på at vores ting stod godt og sikkert, indtil vi kunne flytte ind i vores nye hus.