Rustfri magnetlåse?

Magnetlåse rustfri skrev min kone i søgefeltet på Google, da jeg kom hen til hende, mens hun sad ved sin bærbare computer. Jeg blev nok lidt nysgerrig og spurgte hende henkastet, hvad hun skulle med sådan nogle magnetlåse.

Jeg tænkte mig vist ikke ordentligt om, for jeg burde have regnet ud, at det havde noget at gøre med hendes forholdsvis nye hobby, som går ud på smykkefremstilling af en lang række forskellige materialer, hvoraf ingen dog endnu har været ædle metaller af nogen art. Hun er helt vild med denne shop i øvrigt: http://www.cyberimport.dk/smykkematerialer/smykkevaerktoej/

Hun bruger mere og mere tid på sin hobby, og selv mit meget utrænede øje i den forbindelse kan da godt se, at hun også bliver bedre og bedre til at frembringe smykker, der ikke bare er originale og helt individuelle, men som også er ganske smukke.

Det var en af min kones veninder, der først kastede sig ud i nogle eksperimenter med lav selv smykker, og hun blev hurtigt ganske ferm til at lave især nogle sjove armlænker med en masse uortodokse charms på. Min kone beundrede hendes frembringelser, og hun fik på et tidspunkt lyst til selv at prøve, om hun kunne lave nogle sjove smykker til sig selv.

Men for at komme i gang måtte hun have købt en række materialer, som man er afhængig af, når man skal lave smykker. Hun fik gode råd af sin veninde til, hvilke ting hun nødvendigvis måtte have på lager, før hun for alvor kunne komme i gang. Veninden gav også min kone et par adresser på webshops, som handler med den slags ting.

Det er langt det nemmeste at købe ind via nettet, forklarede min kones veninde, for i de butikker kan du få det hele, og der er også masser af inspiration at hente i de fotografier af de enkelte materialer, som ligger på butikkens hjemmeside.

Netop derfor undrede det mig, at hun søgte på Google efter rustfri magnetlåse, for man skulle da tro, at hun kunne købe sådan nogle i den webshop, hun hidtil har benyttet. Men min kone belærte mig om, at den type låse, hendes sædvanlige webshop forhandler, ikke passer til alle slags formål, så derfor var hun nu i gang med at undersøge, om der på markedet findes andre typer, som passer bedre til nogle af de halskæder og armlænker, hun er i fuld gang med at fremstille.

Jeg kunne se, at hendes søgning gav masser af resultater, så jeg valgte at trække mig planmæssigt tilbage, for når jeg skal være helt ærlig, er der andre ting end smykkematerialer som disse her, der interesserer mig mere.

Lidt senere fortalte min kone begejstret, at hendes søgning efter de rustfri smykkelåse havde gjort hende opmærksom på en webshop med speciale i netop de materialer, hun længe har efterspurgt, og der var tale om en butik, hvis eksistens hun ikke hidtil havde været bekendt med.

Og så har jeg oven i købet fornemmelse af, at denne her webshop har en smule lavere priser end i den butik, hvor jeg har købt alle mine materialer indtil nu, fortalte hun.