Depotrum i Aalborg?

Du skal flytte. Det bliver skønt, at I skal flytte sammen. Endelig. Efter en ret lang periode, hvor I har levet hver for sig, har I endelig besluttet at tage endnu et skridt i parforholdets udvikling. I skal bo I et lille hus, som I lejer. Boligopsparingerne får lov til at være i fred. Endnu. I valgte at flytte sammen i den lille bolig i Hobro, fordi I begge to havde det lidt svært med at skulle flytte ind hos den ene eller den anden. Og det er givetvis en fornuftig holdning. I skal jo til at bygge et fælles liv op – og forholdet skal være ligeværdigt for jer begge. Så hvorfor skulle den ene af jer føle, at han eller hun ligesom er ’gæst’ hos den anden? Det ville være en forkert start på samlivet.

Brug for opmagasinering

Der er dog lidt uenighed imellem jer, vedrørende hvilke af jeres møbler I skal have med i den nye bolig. Den er jo lille, og der er simpelthen ikke plads til alle jeres møbler. Det betyder, at I skal have nogle af jeres møbler til opmagasinering i Aalborg her. Og ja, det er her uenighederne kommer frem: Hvilken af de to sofaer skal I sidde i til daglig – og hvilken skal til opbevaring? Hvilken af jeres senge skal I sove i? Den største vil jeg tro. Så det er noget med at tage mål af soveværelset og af sengene. Fylder den største seng så meget i soveværelset, at I kommer til at slå tæer og knæ imod sengens ben, når I bevæger jer i soveværelset, må i tage den, der giver jer lidt mere plads, så I kan komme til ved klædeskabet.

I skal være enige

I har dog besluttet, at I skal have de møbler med ind i boligen, som I begge to kan lide. Så der kan være tale om, at I skal gå lidt på kompromis, når det handler om at fravælge et møbel. Men skaden er jo ikke så stor. Det kan være, at I vælger de forkerte møbler, i første omgang. Der er dog stor sandsynlighed for, at flyttefirmaet i Hobro gerne vil hjælpe jer med at få byttet fx sofaen, skænken eller et andet møbel, som I fik sat til opmagasinering på firmaets faciliteter. Det handler måske bare om, at I skal ringe op til firmaet og aftale, hvornår I kan komme forbi, så de kan få møblet transporteret hen til jeres bolig og tage det andet møbel med tilbage til opbevaringsstedet.

De gode flyttefolk fra Hobro

Og ja, fordelen ved at kende et godt flyttefirma i Hobro – eller et andet sted er naturligvis, at når I engang kommer så langt i forholdet, at I vil købe et større hus, så vil det være nemt for jer at opsige opmagasineringen og få alle møblerne ind i huset. Det er sikkert noget, der vil ske i fremtiden. I første omgang handler det kun om, at I finder ud af at bo sammen, og får bygget jeres forhold endnu stærkere. Også selvom der vil være lidt uenigheder om, hvilke møbler i skal tage med jer nu.