Find hjælp til opgaverne på jobbi.dk

Mellem dig og mig

Jobbi.dk er den nye hjemmesideside til alle, der er på jobmarkedet og søger arbejde og til alle, der søger nogen til at udføre et stykke arbejde. Modsat mange andre sites der har med jobmarkedet at gøre, så er dette website for alle enkeltpersoner, der ønsker at samarbejde privat og på kryds og tværs. Det er mellem dig og mig og åbner dørene op for, at vi alle sammen kan hjælpe hinanden, tilbyde hjælp og modtage den tilbage. På den måde kan du udnytte alle menneskers fulde potentiale og ligeledes få jobmarkedet til på den måde at rokere og køre på god, sund og naturlig vis. Alle kan være med, det kan du også, for det vigtigste er vel, at opgaverne bliver løst.

Små og store opgaver

Der er hjælp at finde til alle opgaverne, ja alle opgaver af enhver slags. Det er de små og de store typer jobs, der kan blive søgt og være udkig efter, hvad enten du vil have passet hunden en eftermiddag i næste uge eller om du vil have renoveret hele haven inden næste år.

Der er ikke den hjælp, du ikke kan finde tilbudt eller behov for på Jobbi. Man behøver heller ikke være uddannet astronaut eller søge en lederstilling for at have noget at tilbyde og meget at give og masser af erfaring at dele ud af. Er du 15 år eller 55, så er det din vilje, din lyst og dine personlige kompetencer, der spiller en afgørende rolle, for dem der skal have fjernet mos i haven eller hvis barn du skal følge hjem fra skole.

Din personlighed har alt at sige i samarbejdet med dem der har brug for din hjælp. Den anden vej rundt behøver du som dig, der er på udkig efter hjælp heller ikke have en hel masse at tilbyde. En babysitter er ikke kun til dem der bor i de store villaer ud til strandvejen og en havemand er ikke kun hvis man ejer flere hektar land. Det er bare mellem dig og mig, og det er hvad vi hver især kan tilbyde hinanden, der tæller. Stort og småt, hvad enten det er behov for hjælp eller de personlige kompetencer, så er alt velkomment.

Jobbi er et åbent jobnet og en arbejdsplads, hvor alle har mulighed for at mødes og stifte professionelle, faglige og sociale forbindelser på kryds og på tværs. Men i kontrast til, hvis du ellers skal ud a gøre dig bemærket og bruge dyre domme på at gøre et forsøg på at blive bemærket i jobannoncer og derefter håbe på, det betaler sig, så er dette jobnet ganske gratis. Nej, der er ikke noget med småt, hverken hvis du vil tjene penge eller have opgaverne løst. Alt hvad du skal gøre er at gå ind på jobbi.dk og tilmelde dig i dag, oprette en profil kort og godt og lede i søgefeltet efter arbejde samt søge på det geografiske område nær dig. Så er du godt i gang.