Tag en tur i mini-zoo når I trænger til at slappe af

For rigtig mange familier med børn kan hverdagen være stressende og svær at overskue. Det bunder blandt andet i, at der typisk skal tages ansvar for mange praktiske ting i hverdagen, hvilket kan tære meget på kræfterne. Det hele kan hurtigt gå op trælse pligter, og det kan hurtigt betyde at man glemmer familiesamværet, hvilket man selvfølgelig skal huske at værne om.

Hvor længe har du f.eks. sidst haft familien ude en weekend og lave noget hyggeligt? Det spørgsmål kan måske være svært at svare på, for det er efterhånden en sjældenhed for mange familier at lave hyggelige ting samme, fordi det hele handler om at holde sammen på familien og at få hverdagen til at fungere.

Hvis du står i en situation, hvor det hele efterhånden handler om sure pligter, så burde du rive en dag ud af kalenderen i weekenden og så tage en tur i mini-zoo med hele familien. Det er en hyggelig aktivitet for alle parter, da der er mange forskellige ting at hygge sig med i et mini-zoo.

Som navnet så fint antyder, så er det et zoo med dyr, men mindre end et normalt zoo og så med bondegårdsdyr imellem. Forældrene kan gå hyggelige ture i mini-zoo’et og nyde samværet med hinanden, mens de kigger på at børnene morer sig med dyrene. For børnene er det et rent paradis, da de får mulighed for at se på dyrene, klappe dem og sågar fodre dem.

Hvis man er født i storbyen, er det langt fra hverdagskost at omgås dyrene, så derfor kan det af den grund være ekstra spændende for de små at komme en tur i mini-zoo. Hvis børnene så mangler en pause fra dyrene, kan de lege på legepladser som typisk også er at finde i et mini-zoo. Det kan hurtigt blive til en heldagstur, da man kan komme tidligt på dagen, spise der og tage hjem sidst på dagen. Ofte er der også mulighed for at medbringe medbragt mad man så kan nyde på en bænk midt i det hele, hvilket også er hyggeligt.