Høje hæle på hjemmesko?

Du kender godt de der morgenprogrammer i tv, hvor forskellige, berømte mennesker bliver inviteret ind til small talk interviews, ikke? Det er sådan nogle programmer, der indeholder en masse sladder, indslag med dagens horoskop, nogle madopskrifter, mode og selvfølgelig et lille interview med den kendte personlighed.

Hjernetomme men sjove

Sommetider kan jeg virkeligt godt lide at se de programmer. De er måske hjernetomme – i hvert fald så appellerer de ikke til intellektet. Men det er der altså også brug for en gang imellem: At man bare slår hjernen fra og lader sig underholde af intetsigende tv-programmer.

Forleden lå jeg netop på min sofa, og så det her fjollede program. Der var også en quiz. Men det, som gjorde indtryk på mig, var, at værterne i programmet alle sammen havde hjemmesko på. Ok, studiet, de optager programmet i, er bygget som en dagligstue: Stor sofa, fint sofabord, med kaffekrus og kønne blomster. Du kender det. Men de havde altså fået alle programmets værter og gæsterne til at tage hjemmesko på. Ret usædvanligt. De kvindelige værter plejer da altid at gå i ultrahøje hæle, synes jeg. Men det gav en lidt hyggeligere og mere hjemlig stemning. Indtil jeg så en af programmets gæster komme ind i ’stuen’ iført hjemmesko med høje hæle.

Dame hjemmesko?

Jeg må indrømme, at jeg kom til at hvine højt af grin. Det så vanvittigt ud. Jeg har aldrig set sådan et par dame hjemmesko før. Men den var god nok. 8 cm hæl på skoen. Hvem i alverden laver sådan et par hjemmesko? Kan de overhovedet sælges. Det er da ikke meningen, at man skal gå i høje hæle derhjemme – eller er det? Så i det mindste ikke i hjemmesko. Men jeg er ved at revne af nysgerrighed.

Hvor er de fra?

Jeg skal simpelthen finde ud af, hvor de får de helt usædvanlige hjemmesko til kvinder fra. Måske er de fremstillet specielt til programmet. Det er i hvert fald helt tydeligt, at det ikke er den gode kvalitet, vi kender fra Shepherd!