Hulmure koster energi!

Det er helt vildt, så meget det koster i ekstra energi at opvarme et hus, der ikke er ordentligt hulmursisoleret! Nå ja – det er faktisk ikke kun hulmurene, det handler om, men det er ofte et forsømt område, fordi det er mere besværligt end for eksempel at isolere et loft. Vi har talt med firmaet Viking Isolering om sagen.

Hvad koster det isolere et hus?

Det afhænger naturligvis helt af opgavens omfang. Er der tale om udelukkende billig hulmursisolering tilbud – eller skal lifter og evt. krybekælder også isoleres?

Der er ganske mange faktorer, der spiller ind på prisen, og derfor tilbyder Viking Isolering da også et uforbindende besøg med efterfølgende tilbud og forslag på isoleringsopgaver.

Nogle gange er der også tale om isolering af en etageadskillelse – se her: https://www.viking-isolering.dk/vi-tilbyder/etageadskillelseisolering/

Også der kan der være ganske store forskelle.

Termografering er ofte en god ide

En termografering er en metode, der med avanceret teknologi viser nøjagtigt, hvor der er varmespild grundet manglende eller dårlig isolering.

en sådan undersøgelse fjerner alt gætværk – og de professionelle eksperter kan med undersøgelsen i hånden lave en perfekt plan for efterisolering, der sikrer maksimal besparelse på varmeregningen.

Men det er ikke kun varmeregningen, der får det bedre med en korrekt isolering:

Indeklima og isolering

Både materialevalget (Rockwool er et foretrukket mærke) og metoderne, de bruges på, spiller i høj grad ind på en boligs indeklima!

En dårligt udført isolering kan i værste fald give skimmelsvamp, der kan være direkte farlig for husets beboere. Sørg derfor altid for at benytte autoriserede og anerkende specialister til at udføre isoleringsopgaver.

Giv Viking Isolering et ring – det koster ikke noget: