Find det mest eksklusive iPad cover

Hvis du går meget op i at være med på moden og samtidigt ikke synes, det er alt for fjollet at købe et iPad cover, der overstiger selve iPadens værdi, så er en af disse iPad covers højst sandsynligt lige noget for dig. Luksuriøse mærker som Prada, Burberry og Louis Vuitton har designet nogle af de mest eksklusive – og dyre – iPad covers.

Fem luksuriøse covers til iPad

Louise Vuitton iPad cover

Til at begynde med, så er Louis Vuittons iPad cover mere et sleeve og giver ikke den grad af beskyttelse, men forventer af et cover, der koster 366 USD. Selvom det nærmest er den samme pris, du har betalt for din iPad, så er det stadig det billigste iPad cover på markedet, når du sammenligner med de øvrige eksklusive designmærker.

Burberry Stiched Rafia iPad cover

Dette iPad cover, der med en pris på 595 USD antal kroner koster mere end selve iPaden,  har en poleret metalplade, hvori der er indgraveret Burberrys logo, og samtidigt er dette cover udstyret med raffiabånd, der er forgyldt og syet ind i blødt læder. Dette iPad cover er både stilfuldt og yder på samme tid god beskyttelse.

Yves Saint Laurent CHYC

iPad coveret her er fremstillet af tekstureret læder, som giver den beskyttelse, du har brug for til din iPad. Coveret fra Yves Saint Laurent udstråler mode og elegance, hvilket desuden er underbygget med et guldtonet ”Y”. Coveret her fås til 750 USD, men Yves Saint Laurent laver også øvrige iPad cover, der er billigere.

Dior Homme iPad cover

Som forventet af et iPad cover, der koster 900 USD, så har iPad coveret fra Dior et æstetisk look. iPad coveret er fremstillet i læder, og med designet har man ønsket, at coveret skulle minde om en bog.

Alexander Amosu’s iPad cover

Alexander Amosu er en iværksætter, der primært var motiveret for at designe elegante covers på grund af sin store interesse for teknologi og mobiltelefoner. Han har givet kunderne en platform, hvor de kan designe et sofistikeret iPad cover lige efter deres smag. Man kan vælge blandt forskellige mønstre som krokodille, python og struds og samtidigt vælge forskellige farver. Og for at gøre ens iPad cover endnu mere personligt, kan man også få indgraveret sit navn eller firmalogo på iPad coveret. Prisen for et sådan cover er 2620 USD.

Der er ingen tvivl om, at det ikke er noget problem, at finde et iPad cover, der passer til en hver stil. Men hvad med et iPad mini cover? I august skrev flere amerikanske medier, at Apple har bekræftet, at de i oktober vil lancere iPad mini. Producenterne har længe troet så kraftigt på, at denne kommer, at de allerede er gået i gang med at producere covers til iPad mini, og du kan allerede nu købe dit iPad mini cover.