Vild med ure

For mig er ure som smykker. De er en del af det, jeg pynter mig med, og jeg bruger mine efterhånden mange ure til at udtrykke mig med, sætte en sindsstemning og til at signalere, hvem og hvad jeg er. Og derfor er de også i høj grad smykker for mig. Når jeg for eksempel spiller golf, har jeg selvfølgelig mit golf GPS ur på – sådan et her. Det er jo altså ikke på golfbanen, at man flasher sit dykkerur, vel?

Jeg er til både små og store ure, og der står ingen steder, at det skal være vildt dyre ure, før jeg tænder på dem. Jeg kan for eksempel også godt lide sådan en basse her:

Den kan nærmest både svejse under vand og give bryst 🙂

Jeg ved godt, at min lidenskab for ure ikke er gratis, og derfor køber jeg dem, hvor det er billigst, og det er næsten altid hos superstar.dk, den laveste pris på mit drømmeur kan findes. Nogle gange render jeg alligevel tør for penge, og så er det jo fristende at snuppe et billigt SMS lån. Men jeg gør det nu ikke, for der skal jo betales renter og den slags. Og de renter kan jeg jo spare op i stedet og købe TO ure på én gang 😉

Nu har jeg afsløret, at jeg er bindegal med de kære ure. Hvad er din afsløring?