Låsesmed på Frederiksberg – TOP service

Som jyde og tilflytter til København var en af de tydeligste forskelle mellem Jylland og Hovedstaden, at serviceniveauet blandt håndværkere i København er skrigende meget lavere end i Jylland. Måske er det derfor, der er så mange jyske håndværkere, der kører til København. Men der er undtagelser, og når nogle gør det særligt godt, har de også fortjent roser!

Den Cyklende Låsesmed

Jeg har slået mig ned på Frederiksberg, for det er nu engang den del af København, jeg bedst kan lide. Og det går fint med at bo her.

En dag for ikke så længe siden – en fredag sidst på eftermiddagen – stod jeg i den åndssvage situation, at jeg havde låst mig selv ude. det er jo bare for dumt, men det skete altså.

Jeg var klar over, at jeg skulle finde en låsesmed på Frederiksberg, der kunne hjælpe mig – men hvor finder man sådan en karl en fredag efter fyraftenstid? Og hvem kan overhovedet komme hurtigt frem i den ekstreme trafik her?

Jeg havde heldigvis min mobil på mig, så jeg googlede efter hjælp, og jeg fandt en hjemmeside, der overraskede mig lidt – en låsesmed på Frederiksberg på cykel!

Firmaet hedder Den Cyklende Låsesmed, og jeg ringede ham op med det samme. Han var super venlig, og han sagde, at han ville kunne være hos mig i løbet af et kvarters tid.

Låst ude – ikke sjovt

Jeg sagde tak til, og så stod jeg der og hyggede mig med en smøg, mens jeg læste lidt på hans hjemmeside. Det trøstede mig lidt, at jeg jo langt fra er den eneste, der har låst mig selv ude. Han har faktisk en hel side på hjemmesiden om det emne: https://www.dencyklendelaasesmed.dk/mistet-noegle/

Hurtig hjælp til mistet nøgle

Den med et kvarter holdt så ikke helt, for allerede 10 minutter efter kom han drønende ned af gaden på sin specialbyggede cykel:

I kasserne foran på ladet har han ganske enkelt et helt låsesmed-værksted! Det er jo genialt tænkt! Ingen miljøbelastning, ingen trafikkøer og ingen bøvl med parkering.

Han præsenterede sig som Birger, fik dokumentation på min lovmæssige adgang til døren, og så nørklede han lidt med sine specialværktøjer. Og bum – så var døren åbnet!

Han fik sin afregning – forbavsende billigt i øvrigt. Og så foreslog han, at han kunne tage et tjek af min generelle tyverisikring, når han nu var der alligevel – gratis.

Det gjorde han, og der var ikke rigtig noget at bemærke.

Se – det er sgu service, som jeg kendte det tidligere fra Jylland!

Skal du bruge en låsesmed i et af disse områder i København, vil jeg varmt anbefale Den Cyklende Låsesmed:

Kører han virkelig på cykel?

Ja - låsesmeden kommer på en specialbygget cykel, hvilket sparer tid, penge og forurening.

Er det byens billigste låsesmed?

Faktisk ja! Besparelsen på køretøj og brændstof bliver givet videre til kunden.