Fra Hvidovre til Ærø

Vi købte et hus i Hvidovre i 2006, da priserne var helt i top. Vi regnede med, at vi skulle blive boende der altid, men sådan skulle det ikke gå. Jeg fik et jobtilbud som lods, som jeg bare ikke kunne sige nej til i 2010 -det skulle være med ansættelse pr. 1. juni 2011. Jobbet var på Ærø, og der var bopælspligt. Vi skulle altså have vores hus i Hvidovre solgt i en fart – og lige som krisen var aller værst 🙁  Vi talte med flere ejendomsmæglere i Hvidovre og også med Max Mardorf. Desværre valgte vi ikke ham og HOME i første omgang men en anden kæde. Og det viste sig at være en fejl.

Ikke nemt at få solgt hus

Vi kom på markedet med vores lille to etages hus til en pris, der desværre ikke var den samme, som vi gav – men langt under. Vores daværende ejendomsmægler overbeviste os om, at vi ikke kunne få mere end 2,2 millioner for huset, selvom vi havde givet 2,6 for det. Ugerne gik, og de blev til måneder. Et par fremvisninger uden resultat var alt, hvad det blev til. Vores deadline nærmede sig med hastige skridt, og jeg var godt frustreret.

En aften til bowling var der en gruppe bowlere, der kom fra en eller anden selvforsvarsklub, hvor det senere skulle vise sig, at Max Mardorf var formand. Vi faldt i snak med dem – det var en flok flinke fyre og piger. Og undervejs fik jeg fortalt om mine problemer med at få vores hus solgt. Så var det, at Max Mardorf gav mig et visitkort og sagde, at han gerne ville kigge på min sag, men at han bestemt intet kunne love. Og han var ikke spor sur over, at vi havde valgt ham far i første omgang.

Jeg ringede til Max Mardorf, der er hos HOME i Hvidovre et par dage senere, og han kom ud og kiggede på huset allerede dagen efter. Han vurderede, at han ville kunne sælge det for omkring 2,5 millioner.

Jutta og jeg tog en hurtig beslutning og satte huset til salg gennem Max Mardorf i stedet – vi var oprigtigt talt ved at være lidt i panik.

For nu at gøre en lang historie kort: Tre uger senere skrev vi slutseddel med køberen, der betalte 2,45 millioner kroner for vores hus. Mon ikke vi var glade for Max Mardorf den aften!

Nu bor vi så her på Ærø, og vi er kommet godt gennem vores hushandel – ikke mindst takket være Max Mardorf og hans dygtige folk hos HOME i Hvidovre. Her er et link til dem: Max Mardorf