Ren facade

Hvad er det første, du ser, når du skal ind i et hus for første gang? Det er selvfølgelig facadedøren, og den (eller de) er altså vigtige for det indtryk, dit hus giver gæster. Og er du i markedet for at sælge dit hus, er den endnu vigtigere! Også når det gælder energiforbruget i dit hjem, er det vigtigt, at din facadedør er så energivenlig, som det nu er muligt. Der findes en ubeskriveligt stor mængde af facadedøre på markedet, som du blandt andet kan se her: http://www.sparvinduer.dk/facadedoer/, og køber du den rigtige, får du både et smukkere hus og en lavere varmeregning! Og hvem vil ikke gerne spare på den dyre fyringsolie – selvom den er relativt billig hos for eksempel UNO-X?Nu er det selvfølgelig en leg med ord at kalde facadedøren for ren facade, for faktisk er der endnu et element, der er meget vigtigt, når det handler om husets fordør: Tyverisikring! En god facadedør er tyverisikret, så den er så vanskelig som muligt for en tyv at bryde ind via.

Samtidig skal den jo som allerede nævnt også se godt ud, og mulighederne er mange:

Facadedøre fra Spar Vinduer

Illustration venligst udlånt fra Spar Vinduer A/S

Internettet har åbnet for helt nye muligheder for de, der vil forbedre deres bolig med for eksempel nye vinduer, nye døre inkl. fordøre og alt muligt andet til at forbedre huset. Selv for dem, der ikke er gør det selv folk, er der mange penge at spare ved at købe varerne på nettet og så få den lokale håndværker til at forestå monteringen. Ikke nødvendigvis populært hos håndværkeren, men sådan er verden jo nu engang indrettet.

Hvordan ser det ud hjemme hos dig? Er dine vinduer og døre – og ikke mindst facadedøren – moderne, tyverisikrede og energivenlige?