Den er grov

Jeg bliver så edder splintrende arrig, når jeg ser, hvad der sker for tiden. Forleden havde min nabo indbrud, og han mistede for eksempel alle de nye hvidevarer, han lige havde købt hos Skiftselv Hvidevarer på nettet. Det var både opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn og hvad ved jeg. Tyvene havde brudt et vindue op omme på bagsiden af huset, og så var de kravlet ind og havde forsynet sig i ro og mag, mens Ingolf var på weekend med konen. Ingolf – det er altså naboen.

Ingolf er i øvrigt også manden, der kan reparere alt selv, og han ved lige hvor han skal købe reservedele. For eksempel fiksede han vores vaskemaskine i sidste måned – for 100 kroner!

Nødvendigt med tyverialarmer?

Det kan da ikke være rigtigt, vel? Altså at vi boligejere skal døje med at skulle rigge vores huse til i alskens isenkram for at kunne være i fred? Men det er det åbenbart, og nu er Ingolf og jeg gået sammen om at købe noget grej. Vi har søgt efter tilbud på privat tyverialarm, og det bedste tilbud fik vi faktisk fra et firma på Sjælland, der sælger private alarmer og den slags og nu har vi købt og skal i gang med at få vores tyverialarmer installeret i vores huse.

Det er simpelthen nået dertil, hvor almindelige og fredelige mennesker ikke kan forlade deres hjem uden at sætte alskens alarm udstyr op, der via trådløs alarm, rumfølere og andet godt kan opdage, når tyven er på spil. De har det lidt nemmere i USA; hvor det er tilladt i de fleste stater at skyde indbrudstyve uden yderligere bøvl. Sådan måtte det også godt være i Danmark, hvis du spørger mig!

Nå – men nu venter vi på pakkerne med vores avancerede Guardman tyverialarmer, og så skal vi ellers i gang som handy mænd 🙂

De var faktisk ikke så dyre – de alarmer. Jeg var ellers ved at tro, jeg skulle have fat i Leasy for at låne nogle penge. Det er jo ret billigt at låne hos Leasy, som du kan se her. Men heldigvis var det ikke værre, end at opsparingen så rigeligt dækkede det.

Hvad med dig? Monterer du privatalarmer i dit hjem for at sikre mod indbrud?

Nå – men Ingolf fik i øvrigt en ide: Sæt en spand med komøg bag en ventilator og lade den blæse i hovedet af tyveknægtene, til de stikker af 😉