Tips til USA rejser

USA er et stort land at rejse i, og der er meget at opleve. Du kan sagtens finde billige flybilletter til USA online. Har du lyst til at opleve New York, kan du også her få billige flybilletter fra Danmark. Vi har her samlet nogle gode tips til, hvordan du bedst gør USA uden at risikere at tilbringe din tid i lufthavnen eller i bilen ved at køre lange strækninger.

 

Vælg en region, og bliv ved det – Vælger du for eksempel Orlando, så prøv ikke at gøre hele Florida, uden at du har ekstra dage at gøre godt med. En køretur fra Orlando til Miami for eksempel tager let 5 timer hver vej – og det er så vel at mærke uden betydelig trafik – og trafik vil der altid være.

 

Hvis du vil have variation i dine oplevelser, så prøv at finde en stat eller område, der tilbyder det. Californien er et prima eksempel. Og Californien er en perfekt stat for førstegangsrejsende, da der er så meget at byde på. Her finder du alt lige fra bjerge til strande, theme parks til national parks og berømte byer.

 

Theme parks – Når vi nu er ved Theme parks – er du Theme park fan, så vælg enten Orlando eller Los Angeles – men ikke begge! Du kan finde Disney og Universal Parks i begge byer. Der er ikke nok forskel på dem til at retfærdiggøre at besøge begge på det samme besøg, så vent med den anden til en anden gang.

 

Bliv i turistområder – Den bedste måde at komme fra by til by på er at flyve eller at benytte veje, der begynder med et “I”. Prøv ikke på at komme fra et sted til et andet ved at køre på mindre veje. Du kan risikere at komme til områder, der ikke er så venlige ved turister så at sige. Ellers er USA et meget venligt og sikkert land at rejse i, og det er bare med at få bestilt de billige flybilletter til USA.