Musikalske gaver

Jeg er tæt på tonedøv – det vil jeg godt indrømme. Men det er min nevø Michael til gengæld ikke. Han er faktisk tæt på at være et multigeni, når det gælder musik, og jeg tror ikke, der er mange musikinstrumenter, han ikke kan spille på! Han er vist nok en af de største private kunder hos Danguitar på nettet 🙂 Og nu er jeg kommet på lidt af en opgave, for han fylder 30 om få uger, og jeg har fået opgaven med ta købe gave til ham for en del af familien. Og der er kun én ting på hans ønskeliste: Musikinstrumenter og udstyr!

Jeg vil jo gerne købe det helt rigtige til ham, men da jeg som nævnt er tonedøv og egentlig ikke har nogen viden om eller forhold til musikinstrumenter, er jeg altså en smule mere på den end jeg er med den. Nærmest som hvis jeg var sat til at udvælge den rigtige kosmetik til min kunde…

Nu ved jeg jo, at Michael er kunde i forvejen hos Thomas Svenstrup, der ejer Danguitar i Grenå, så jeg tænkte, at jeg ville angribe dette på den smarte måde. Jeg ringede derfor til Danguitar for at få lidt rådgivning i forhold til Michaels ganske omfattende men ikke særligt forklarende ønskeliste. Og det var altså en god oplevelse. Masser af tålmodighed og en super viden om alle de mange tusinde produkter, de faktisk har i butikken.

Thomas sendte mig en mail med links i, som jeg kunne kigge nærmere på:

  1. https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter – musikinstrumenter generelt
  2. https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/trommer-percussion/trommesaet – trommesæt (måske en perfekt hadegave…)
  3. https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/tangent-instrumenter/keyboard – Keyboards som er det, jeg kalder synthesizere (se her)

Han sendte faktisk flere, men det er de tre områder, jeg valgte at koncentrere mig om.

Jeg kiggede også lidt andre steder hos andre butikker, må jeg indrømme, men jeg var faktisk ikke så imponeret over hverken udvalg eller priser de andre steder.

Og hvad endte det så med?

Det endte med et trommesæt, og det gjorde det, fordi jeg virkelig gerne vil give Michael, hvad han ønsker, og også lidt fordi jeg faktisk ikke kan udstå hans kone 😉