Billigt outfit

Jeg vil fortælle min historie om, hvordan jeg fik helt styr på min garderobe på en nem og billig måde. Jeg har nemlig ofte selv været frustreret over, at jeg ikke kunne finde de rigtige størrelser og modeller til de rigtige priser. Læs med her og hør, hvordan jeg fik mest muligt ud af mine tøjpenge.

Jeg har ofte gået og tænkt på, hvordan man egentlig nemmest finder en lækker og relativt billig garderobe på den mest behagelige måde. Det er selvfølgelig et kompliceret spørgsmål, fordi der er rigtig mange ting, som spiller ind. Først og fremmest kan det være svært at finde de produkter, man ønsker sig, til den pris man ønsker sig. Derudover kan det være et stort spektakel at rende fra butik til butik efter specifikke stykker tøj.

Mine veninder har i flere år handlet deres tøj på nettet, og de har været helt uforstående overfor, at jeg ikke har gjort det samme. Jeg har dog hele tiden tænkt, at det nok bare var nemmere at fortsætte, som jeg plejer. Indtil jeg prøvede det for nylig, eftersom jeg blev introduceret for tøjsiderne Stylepit og Asos. Det er to sider, som rummer et imponerende udvalg på hver deres måde, og hvor priserne virkelig er til at leve med. Samtidig er det muligt at finde en rabatkode til Stylepit eller Asos fra Rabatbanditten, som giver yderligere besparelser.

Stylepit

Jeg vil starte med at fortælle om oplevelsen på Stylepit. Når man besøger siden, er man ikke i tvivl om, at der er tale om kvalitet samt en seriøs side. Det er nemt og hurtigt at få overblikket, og man klikker sig bare ind på de kategorier, som man har interesse i. Jeg var særligt positiv over to kategorier hos Stylepit, hvor jeg da også endte med at købe fra.

Først og fremmest var det deres sko, som imponerede mig. Det var dejligt at se, at der var mulighed for at vælge sko i flere forskellige typer, så det ikke nødvendigvis kun var bestemte mærker. Hvis man ønsker de kendte mærker, skal man dog ikke være i tvivl om, at de findes hos Stylepit. Jeg kiggede efter sneakers, som det første, og de skulle være feminine samt lyse. Jeg var dog lidt i tvivl, hvorvidt de skulle være helt hvide eller ikke. I sidste ende faldt jeg for et par, som var grå, og dem er jeg ovenud lykkelig for i dag.

Jeg fandt også et par flotte stiletter, som egentlig både kan bruges til fest og hverdag. Mine to par sko lå til en meget fornuftig pris, men det blev endnu bedre, da jeg fandt en rabatkode til Stylepit. På den måde blev mit skokøb foretaget til en rigtig god pris.

Jeg var endvidere meget imponeret over Stylepits udvalg af sommerkjoler. Jeg var på udkig efter en, som jeg kunne bruge til en hyggelig tur på stranden, når det ikke skal være alt for fint. Jeg blev mødt af et stort udvalg fyldt med smukke farver, og jeg endte med at købe den helt perfekte kjole, som virkelig skal tages i brug, når sommeren kommer.

Asos

Hos Asos ville de ikke stå tilbage for Stylepit, og jeg blev om muligt mere begejstret, da jeg her så det store udvalg. Det var en fed følelse at komme ind på en side, hvor det boomede med billigt tøj, og hvor jeg blot kunne gå i gang med at finde det, jeg havde brug for. Det var særligt på overkroppen, at jeg blev dækket ind hos Asos, for her er deres udvalg voldsomt stort. Først og fremmest kan man finde stort set alle farver, og du kan selv vælge, om det skal være tætsiddende eller mere løst.

Det er også super fedt, at man kan købe pakkeløsninger, hvis man egentlig bare gerne vil have mere af det samme. Det er ofte muligt at finde pakker, hvor der er tale om de samme modeller, men hvor farven måske varierer. På den måde føler du ikke, at du kun har købt det samme. Jeg fandt både t-shirts og en lækker sommerjakke på siden, som jeg i dag bruger flittigt. Jeg brugte i øvrigt en rabatkode til Asos fra Rabatbanditten, som gav mig yderligere procenter.