Blæk til printeren

For noget tid siden købte jeg, en billig, men smart, lille inkjet printer. Jeg er rigtigt glad for den. Den kan det, jeg har brug for, at den kan: Printe i sort-hvid og i farver, den kan skanne dokumenter, og den kan fotokopiere. Mere har jeg sådan set ikke brug for. Troede jeg. Forleden ville jeg gerne printe et fotografi ud, så jeg løb glad i byen og købte særligt fotopapir til printerne. Lagde det i bakken og trykkede på print.

Blækpatroner OK

Der skete ingenting. Jeg kunne høre, at de to blækpatroner kørte frem og tilbage, men printeren tog ikke papiret med sig. Det lød, som om spolen ikke kunne gribe papiret og køre det igennem. Øv. Jeg prøvede at hjælpe papiret på vej ned i printeren, ved at ligesom trykke det ind i spolen. Det skulle jeg ikke have gjort. Et eller andet inde i printeren knækkede, og nu står jeg så uden printer. Helt dum situation at stå i, når man har brug for en printer til daglig. Nu skal jeg så finde mig en ny printer. Ok, den var også meget billig, men alligevel. Det er ikke en opgave, jeg lige har lyst til at påtage mig, at købe en ny printer. Men jeg bed i det sure æble og satte mig først ind i, hvilken printer jeg skal købe. Det skal være en bedre udgave.

Ny printer

Jeg læste om, at printerpatroner kommer til blæk- og laserprintere. Blækprintere siges at være bedst til udskrivning af fotografier mv. Men nu er det jo en blækprinter, jeg har, hvordan kan jeg så sikre mig, at den nye printer faktisk kan håndtere fotopapir?
Det går op for mig, at jeg er nødt til at bruge tid på at tage ind i en fysisk forretning for at få tjekket om den nye printer, jeg eventuelt vil købe, kan tage alle typer papir.

Jeg ved godt, hvor jeg skal købe ny printer: https://papirogblaek.dk/printer.html