Engel original

Kan du huske dengang rigtige mænd havde skæg, rodede med motorer og ikke var så bange for, hvad alle andre tænkte? Det kan stifterne af det nye mærke Engel Original, og netop disse mænd er inspirationen bag tøjets udformning.

Engel Original er en videreudvikling af F. Engel, der siden 1927 har leveret arbejdstøj til rigtige, arbejdende mænd. Med Engel Original er rødderne ikke glemt – tværtimod. Selv beskriver Engel Original deres nylige kollektioner som en genstart af de historiske modeller fra Engel-arkiverne og en opdateret version med et slim fit-hint. Udover det normale arbejdstøj introduceres også jakker og trøjer i 100% denim og deres originale bomuld.

På mange måder er der tale om, at vi i Danmark har fået vores egen ækvivalent af mærket DND. Et mærke, der fokuserer på moderne modetøj ud fra arbejdstøjets rødder, og som laver tøj til rigtige mænd. Og det har vi også manglet!

Praktisk modetøj til mænd

Til at starte med har webshops fået veste fra Engel Original på lager, og allerede her er det muligt at se, hvilken type af tøj, vi i fremtiden kommer til at se fra modemærket. Selvom der er tale om modetøj til mænd, er vestene alligevel også skabt med praktiske formål in mente. Du ser godt ud – og du bliver holdt varm samtidig. Er du træt af modetøj, der er ubehageligt at have på og hjælper kuldechokket på vej, kan du hurtigt gå hen og blive rigtigt glad for det splinternye og friske Engel Original.

Unik mulighed for at være med fra starten med Engel Original

Med modetøj er det typisk sådan, at de, der er med fra starten, også får mest ud af tøjet. Det er sjovere at skabe en trend end det er at følge en trend. Af denne grund har du med Engel Original en unik mulighed for at være med helt fra starten i et nyt modemærkes potentielle vej til toppen.

Ved at være med fra starten kan du brande dig selv som en mand, der ikke behøver at have det samme tøj på, som alle andre – det er alle andre, der vil have det samme modetøj, du render rundt med. Derfor gælder det også om bare at slå til fra starten. Når Engel Original først når ud til masserne, ryger muligheden for også at brande sig som en ægte 1’er!

Ikke billigt, men overkommeligt

Engel Original er dog ikke unikke på alle måder, og tak for det – de har valgt et prisniveau, der er kendt fra flere andre danske modemærker som fx Revolution og Just Junkies. Med det menes, at tøjet absolut er til at betale, og det også er tilfældet, hvis indtægten hedder SU – men samtidigt er der ikke tale om decideret billigt tøj.

Du kan være nødt til at spare en smule sammen eller lige tage en ekstra vagt på arbejdet for at have det hele med fra Engel Original. Men ægte, dansk modetøj til mænd skabt ud fra knap 100 års traditioner med arbejdstøj bør heller ikke komme næsten gratis. Vær med fra starten med Engel Original; det vil du ikke fortryde!