Formidabel service fra gulvfirma

Vi rejste sidste efterår afsted på et par ugers ferie langt væk hjemmefra – Thailand faktisk. Og det var en fantastisk ferie, der dog fik et trist efterspil: Da vi kom hjem, havde der været skybrud, og der havde stået et ganske tyndt lag vand i vores to stuers gulv – og længe nok til, at vores elskede og smukke trægulv havde slået sig.

Ingen forsikring

Ok – indrømmet: Vi havde dummet os med hensyn til forsikringen, så den dækkede ikke vandskaden. Nu stod vi så med udsigten til at skulle udskifte de temmeligt dyre trægulve i stuerne på egen regning, og det var ikke lige det, vi havde det bedst med. For nu at sige det mildt.

Vi talte med flere firmaer, men ingen af dem så anden løsning end at få brækket de skadede gulvbrædder op og lægge nye gulve.

Lån penge til gulv

Så kom GKservice på banen

Et vennepar kom forbi, og manden mente, at det da måtte være muligt at redde gulvene med en såkaldt gulvafhøvling.

Her i Odense er der jo et firma, der er specialiseret i gulvafhøvling og gulvafslibning: https://gkservice.dk/gulvafslibning-odense/

Vi tog kontakt til dem, og næste dag kom en flink mand ud og kiggede på det. Og han var ikke blot flink – han var knagende professionel. Han kravlede rundt på knæene, målte og vurderede – og så kom dommen: “Det der? Det kan vi klare med en afhøvling!”

Afhøvling – og så en omgang olie

Vi turde dårligt tro på det, men han insisterede, og vi gik med til det – heldigvis da!

De stillede 2 mand og nogle maskiner et par dage senere, og jeg skal lige love for, de gik til makronerne!

De var ekstremt grundige, og de målte hele tiden på, hvor meget de høvlede af, tjekkede op med vaterpas og hvad ved jeg.

Sidst på dagen var de færdige med at høvle og afslibe, og den ene af dem kaldte os ind for at besigtige. Han havde en billardkugle, som han rullede med – og uanset hvilken retning, han rullede den, rullede den snorlige. Jeg roste ham derfor for bedste gulvafslibning priser for én ting er kvaliteten – en anden er prisen på gulvafslibning.

Gulvet var helt plant – ganske enkelt. Vi var grædefærdige af lykke 🙂

Næste dag oliebehandlede de gulvet, og efter yderligere en dag kunne vi rykke tilbage i stuerne – og med et ganske enkelt perfekt gulv. Og det til en brøkdel af, hvad det ville have kostet os at lægge nyt gulv!

Mange, mange roser, skulderklap og stjerner til GKservice og til deres søsterfirma på Sjælland: Gulvkanonen. TAK!