Børnetøj til folket

Der var engang, hvor det lækre børnetøj var forbeholdt de velhavende – primært i de større byer. Ude på landet var der ikke mange (om nogen) specialbutikker med tøj til børn, og folk på landet havde heller ikke råd til de få eksklusive produkter, der fandtes dengang. I dag er det noget helt, helt andet. Nu kan stort set alle få råd til selv det bedre udvalg af børnetøj – og det skyldes ikke mindst de mange butikker online. For eksempel er der shoppen Babyland.dk, der nok er en af de mest kendte.

 

Børnetøj fra Funkylittlemonkey

Hos Babyland.dk (og hos de andre kendte på nettet) kan købeglade og dankortforsynede mødre gå amok i seneste nye skrig til de små poder af begge køn. Og på trods af det faktum, at det kan være med til at forkæle ungerne unødigt, er det jo en vidunderlig ting, at det er muligt. Og se bare hvor fantastisk det er, at det er muligt at sidde i Hvide Sande og købe ind i en lækker butik på Sjælland. Og så have varerne i postkassen næste dag. Jo – internettet har i sandhed beriget vores liv.

Også dem med lyst til noget i håret er med

Min datter er 17, og hun er helt vild med at pynte sig. Det er alle piger i den alder vel? Vi bor jo midt mellem Varde og Esbjerg, og lad mig bare være ærlig og sige, at det er småt med butikker med pyntesager og hårpynt og den slags herude (men vi har mange kartofler). Hun handler så også på nettet, og jeg ser hende sidde der foran skærmen og virtuelt bevæge sig rundt i de aller mest smarte butikker. Om det er hår extensions eller små og smarte (synes hun) trusser – hun køber det hele på nettet. Og dermed er hun en del smartere i looket end de fleste piger herude.

Jow – vi er skisme glade for nettet og for vores hurtige forbindelse til resten af verden vie et lille stik i væggen.