Min kærestes lidelser

Jeg er en ganske almindelig dansk kvinde. Jeg kan godt lide at lave god mad af økologiske råvarer. Jeg kan godt lide at gå i biffen med mine veninder og så bagefter på café og sladre med dem om alt og intet. Jeg kan også godt lide at holde mig i form. Jeg løber hver morgen og et par gange om ugen går jeg også i fitnesscenter. Jeg har sådan et årskort, så jeg sparer lidt penge. Ja, i det hele taget. Jeg er en glad pige.

Min kæreste og sport

Min kæreste er også en helt almindelig mand. Han kan lide at lave DIY projekter herhjemme, han er glad for sit job, selv om det stresser ham nu og da. Han går godt nok ikke op i fodbold, hvilket jeg er glad for. Men han kan godt lide atletik. Så da de Olympiske Lege blev udskudt til næste år, var han rimeligt skuffet. Han elsker at se atletik i fjernsynet. Nu må han nøjes med genudsendelser fra gamle, store stævner.

Han dyrker selv atletik. Han er sådan lidt allround, men især spring er han glad for. Når han kan komme afsted med det, kan jeg altid finde ham nede på den lokale boldklubs atletikbane.

Gammel skade brudt op

Her på det sidste er han dog kommet i fint selskab. Han er nemlig gået i behandling for en gammel skade, der er brudt op igen. Det var en hælspore, som fik ham ind i selskabet. Han var nødt til at finde en, der kan hjælpe ham. Det kan til tider være meget smertefuldt for ham.

Fysioterapi og hælspore?

Han ledte derfor på internettet efter ”Sportsfysioterapi København” og fandt en dygtig fysioterapeut. Han skrev på sit site, at han tilbyder hjælp til hælspore. Lige, hvad min kæreste ledte efter. Han ringede op og fik tid til en første konsultation. Der var det, så at han mødte ham der sportsstjernen. De sad begge to i venteværelset og ventede på, at det blev deres tur til behandling. De var faldet i snak, og sportsstjernen fortalte ham om sin skade. Han fortalte min kæreste om, hvad det vil sige at bruge al sin tid på at træne og træne. Op til 8 eller 9 timer dagligt. Min kæreste blev næsten helt flov over at sidde i samme rum med ham. Han har jo bare en hælspore, der skal behandles.Og så får han også sportsmassage: https://www.billigt-braende.dk/sportsmassage.html

Men de snakkede godt sammen og ham sportsstjernen var slet ikke ensporet. Han var faktisk meget bevidst om, hvad der sker i omverdenen. Han var interessant at tale med, så det endte med, at min kæreste inviterede ham hjem til os på fredag. Han kommer sammen med sin kæreste til middag. Og jeg skal stå for madlavningen.

Jeg må sige, at jeg er godt nok lidt nervøs. Har sådan nogle sportsstjerner ikke en særlig diæt, de skal følge? Har de brug for ekstra proteiner? Jeg er helt tryg ved, at jeg bruger økologiske råvarer. Men hvad skal jeg lave? Kød? Vegetarisk? Eller bare almindelig dansk mad? Jeg har spurgt min kæreste. Han har ingen anelse. Overhovedet. ”Du har frit slag”, sagde han.