Fyns Undervognscenter

For tre år siden flyttede vi til Odense. Vi er faldet godt til. Jeg er glad for at bo her. I et lille, stilfærdigt kvarter i udkanten af Odense. Min familie trives, og ja, vi har det godt. Vi har også en del aktiviteter, som vi hver især deltager i. Jeg spiller fodbold, og min mand har travlt med at lære at lave god mad. Han er med i sådan en madklub, de har lavet på hospitalet, hvor han arbejder.

På indkøb

Det medfører, at jeg en gang imellem har nogle meget specielle indkøbssedler med mig i supermarkedet. Det er nemlig mig, der står for alle indkøb. I det hele taget er det mig, der står for alt det praktiske herhjemme. Lige fra at få betalt regningerne til tiden til at få sendt bilerne til service. Min mand har en bil, som han bruger til at køre til og fra arbejde i. Hospitalet ligger på den anden side af byen. Hans bil har lige været til service. I den tid, hvor den var det, brugte han min. Men nu har vi været henne og hente den. Jeg har fået min egen bil tilbage og kan roligt tage på indkøb igen.

Undervognsbehandling nu

Henne på serviceværkstedet anbefalede de, at vi sender min mands bil til undervognsbehandling. Den er ikke helt ny, men der er mange gode år tilbage i den endnu. Jeg skrev en mental note om, at jeg skal have sendt bilen til undervognsbehandling. Og det giver mig et problem. Jeg skal selv have min egen bil til service snart, så min mands bil kan ikke få rustbeskyttelse hos https://fynsundervognscenter.dk/, førend min er kommet tilbage. Han bliver nødt til at vente med det, indtil vi har hentet min bil. Engang i næste uge. Jeg håber bare, at det kommer til at passe med hans vagter på hospitalet.

Det skal være Tectyl helst

Mens min bil er til service, kan jeg bruge noget af tiden til at finde et center, der laver undervognsbehandling. Sidst jeg havde den afsted, havde jeg den hos et center, der brugte Tectyl. Men jeg ved ikke, hvor der er sådan et center her i Odense. Det er jo, mere end 4 år, siden bilen var afsted.Heldigvis har Fyn alt.

Heldigvis findes Google. Og Google kan alt. Også finde et værksted, der arbejder med Tectyl i Odense. Jeg skal bare lige huske at logge ind på min lap top i aften og få det undersøgt. Jeg kan gøre det, efter at jeg har betalt regningerne.

Når jeg laver de her irriterende administrative opgaver med at få betalt børnenes kontingenter til de forskellige klubber, de er medlem af, så plejer jeg at afslutte med at gå på virtuel vinduesshopping. Jeg elsker at se de nye varer, som mine yndlingsbutikker har fået hjem. Og hvis jeg kan se, at budgettet rækker, til det, så kan jeg godt finde på at købe en bluse eller en skjorte til mig selv. Men i aften bliver vist først muligt, efter at jeg har fundet et værksted, der laver rustbeskyttelse af biler. Og så skal jeg huske at ringe til det i morgen.