Gode tilbud på rengøring hitter

Rengøring er populært som aldrig før. Det skyldes, at rengøringsvirksomhederne for tiden kører med nogle rigtig gode ”recession proof” tilbud – og ikke mindst at det er blevet meget nemmere at indhente tilbuddene vha. nye platforme. F.eks. tilbyder den danske hjemmeside http://www.agera.dk at man nemt og enkelt kan indhente tilbud på rengøring på nettet.

Det foregår ved at man bruger 2 minutter på at udfylde et mindre skema på hjemmesiden, hvorefter opgaven gennemgås af en fagkyndig ekspert. Herefter udsendes opgaven til kvalificerede virksomheder i området, der kan tage imod den. På den måde er det blevet meget nemmere for forbrugere at indhente gode tilbud på diverse serviceydelser og for virksomhederne er det en nem måde at få nogle ekstra kunder. Fordelen er, at kunderne er varme og har en veldefineret opgave. På den måde kan virksomhederne nemt konvertere henvendelserne til reelle kunder.

Bag servicen står Agera ApS, der er en virksomhed der ejes af Amino ApS, Hegelund Equities ApS og Rico Andersen Invest ApS. Alle tre virksomheder har massiv erfaring indenfor investering i online medier, og det kan de partnere, der er koblet op på Agera.dk nyde rigtig godt af.

Rengøring er ellers traditionelt én af de brancher, der lider et knæk under en spirende lavkonjunktur. Og det er vel også forståeligt, da det for mange er et ’nice to have’-gode at få gjort rent. Men med det rette tilbud kan de fleste vel finde råd til lidt rengøring, især når man indregner diverse teori om offeromkostning osv.

Også tiltag som BoligJob-ordningen skønnes at have en indflydelse på efterspørgslen. Får du gjort rent for 150 kr., betaler du som privatperson effektivt kun 100 kr., og det er for mange tiltalende. Og har du ingen byggeprojekter i sigtekornet, så er det jo dumt at lade sit fradrag gå til spilde, og derfor udnyttes det ofte til ting som rengøring, som alle har behov for.