Gør lange flyveture behagelige

Billige flybilletter

Mange timer ombord på et fly kan lyde som et mareridt, men med nogle få tiltag kan du faktisk gøre det til en god oplevelse. Følg disse tips til at gøre en lang flyvning behagelig, og vær frisk og parat til at tage hul på en ny dag på din destination.

 

Reserver et godt sæde:

Vi har alle forskellige krav til, hvad et godt sæde er. For nogle er et gangsæde det bedste, og for andre er et vinduesæde det bedste. Nogle vil gerne sidde over vingen, og andre vil gerne sidde ved en nødudgang, fordi der er ekstra benplads. Husk at reservere dit sæde, så snart der er åbnet for det.

 

Pak dine ting fornuftigt:

Sørg for, at du har de ting, du skal bruge til selve flyvningen i en lille taske, du kan tage ud af din carry-on, så du ikke behøver adgang til din carry-on under flyvningen.

 

Bevæg dig:

Sørg for at vippe dine fødder og op ned og lave cirkelbevægelser med fødderne så du holder gang i blodomløbet og venerne. Sørg også for at komme op at stå af og til – mindst hver anden time.

 

Slap af:

Benyt tiden ombord til at slappe af. Det kan være, du bare tager en lur, ser en film eller læser en god bog. Husk en pude – for eksempel de oppustelige. De er gode og nemme at have med.

 

Klæd dig behageligt på:

Tag noget behageligt tøj på, du føler dig godt tilpas i. Sørg også for at klæde dig i lag, så du kan tage noget af, hvis du får det for varmt eller noget på, hvis du får det for koldt. Sørg også for at dit fodtøj ikke sidder for stramt, da dine fødder tit hæver under en lang flyvning.

 

Og når du gerne vil have billige flybilletter, så besøg rejsepriser.dk