Hæve-sænke brusedør

clear glass door with white steel frame

Nu er du altså godt træt af, at den aflukning til brusenichen ikke fungerer godt nok. Det er jo i virkeligheden også bare et badeforhæng, I har sat op, så I forhindrer vandet i at sprøjte ud på gulvet foran brusenichen. Det er en nem og billig løsning, som mange vælger. Den fører bare til irritation, fordi badeforhænget er ikke tæt nok. Ikke sådan at forstå, at det ikke hindrer vandsprøjt. Der er bare det ved den løsning, at i længden holder den ikke. Og starten på morgenen bliver dårlig.

Det lille trin ned

Hvorfor holder den ikke? Fordi en bruseniche ofte har et lille trin ned, når du går ind i den. Der vil derfor altid være et lille mellemrum imellem gulvet og badeforhænget. Og her trænger vandet ud. Det bliver klamt at træde ud fra nichen, og du får lige det der lille ’øv-chok’, som ikke er behageligt.

Derfor har du besluttet, at der skal gøres noget ved det. Men løsningen med et badeforhæng, der er langt nok til også at dække mellemrummet, er ikke den bedste. Nede i forhængets bund vil der samle sig fugt og mug. Uhygiejnisk.

Automatisk brusedør

Der findes dog løsninger, der kan hjælpe på det problem. Det er en luksus – tror du – men i virkeligheden er det ikke en luksus. Du kan nemlig få brusedøre her, der automatisk kan hæve og sænke sig. Når du går ind i brusenichen, sænker døren sig, så der er tæt lukket ud til gulvet. Når du går ud igen, hæver den sig.

Det er bestemt ikke luksus

Og hvorfor er det så ikke luksus? Det skal jeg fortælle dig:

Det er altid vigtigt, at du får en god start på dagen. Sådan en brusedør, der kan hæve og sænke, sikrer, at du ikke træder ud på et koldt og klamt badeværelsesgulv. Du fritages for irritationen, der kan påvirke hele dagen.