Kontorrengøring

Selvom vi egentlig har fået henstilling til at arbejde hjemmefra og benytte os af alle de platforme, vi har, så er det alligevel rart at komme her i kontorfællesskabet. Som iværksætter, har jeg brug for at komme lidt ud af huset i ny og næ. Min familie er alle sammen hjemme, og hvis jeg kan få lov til ikke at arbejde hjemmefra i en eller to dage om ugen, så er jeg glad – og optimistisk.

Flyvende start

 

Mit firma er nyt, og jeg må sige, at det har været en flyvende start. Indtil jeg åbnede for mig selv, arbejdede jeg meget ofte hjemme. Men det er rart at få sparring med ligesindede. Og det får jeg i kontorfællesskabet. Men så er vi havnet i den her krise med Covid-19. Da det hele startede, blev vi enige om at afbestille rengøringen af kontoret. Vi blev også enige om, hvem der må komme på det og på hvilke dage. Jeg har torsdag. Nu er det bare ikke så rart at komme ind på et kontor, hvor man kan lugte, at ham der kommer om onsdagen, ikke har luftet ud efter sig. Og at han har fået sig en smøg.
Derfor har jeg skrevet en mail til alle, som kommer her. Den er blevet sendt for 10 minutter siden.

Kontorrengøring i Aarhus

Emne: Kontorrengøring Aarhus.
Tekst: Hej alle kontorfæller. Det holder ikke, at vi ikke får luftet ud, eller at der er kaffesjatter i kopperne ude i køkkenet mv. på vores fælleskontor. Ingen ved, hvor længe, dette vil vare, men vi er vel alle interesserede i at fortsætte med at komme på kontoret under sikre og rene forhold. Skal jeg ringe efter rengøringsfirmaet og få en ny aftale i stand med dem? Bedste hilsner.
Og jeg har allerede fået 4 svar, der alle giver udtryk for det samme: Ja, vi skal have fat i rengøringsfirmaet igen.