Pudser ikke igen

Jeg er øm i hele kroppen. Jeg troede ellers, at jeg var i god form. Det er jeg da også. Jeg har bare brugt nogle muskler, jeg ikke er vant til at bruge så meget. Hvad fortæller det dig?

Ikke i form

For det første, så fortæller det dig, at jeg ikke holder mig i form på den rigtige måde. Jeg får ikke arbejdet alle musklerne igennem. Det må jeg jo indrømme. Det fortæller mig, at jeg må have min træner til at lægge et nyt og bedre program for mig. Det skal geares til, at alle muskler bliver arbejdet igennem. At det giver nogle dage, hvor jeg kan mærke, at jeg er øm, må jeg så finde mig i.

For det andet så fortæller det dig noget, som du kun kan gætte, hvis du så mig den dag, det skete – fx var ude at gå en tur. Eller er min nabo!

Østerbros vinduespolering

Jeg har nemlig pudset mine vinduer. For første gang i mange år. Jeg plejer at have en vinduespudser her fra Østerbro til at komme og gøre det for mig. Men han har skruet meget ned for sin virksomhed her i de sidste ugers tid. På grund af den her epidemi. Forståeligt nok. Det tror jeg, også jeg ville gøre, hvis jeg var ham. Men hamrende irriterende. Da jeg slog på tråden til ham for en uge siden, fortalte han mig, at han simpelthen ikke har tid før end en gang i begyndelsen af maj måned.

Så længe kunne jeg ikke vente på at få pudset vinduerne. Påsken står lige for døren. Og selvom jeg ikke kan samle hele familien her til frokost hos mig, så skal her altså være rent. Sådan er det bare.

Så jeg måtte jo gøre det selv. Og nu sidder jeg så her og overvejer, om jeg skal finde en ny vinduespudser – eller om jeg skal være venlig og forstående. Jeg er faktisk lidt sur på ham. Han kunne da godt lige have udvist lidt forståelse for en trofast kunde. Men nej. Først til mølle princippet gælder hos ham.

Find en vinduespudser – NU!

Jeg sætter mig ved min desk top og googler ”Vinduespudser”. Det er jo altid godt at have et alternativ med sig. Hvis jeg nu beslutter mig for at afbryde samarbejdet med ham, jeg har brugt i mange år nu, så vil jeg godt vide, hvor jeg kan henvende mig.

Det er egentlig ikke, fordi jeg er utilfreds med min vinduespudser. Jeg er vist bare sur, fordi jeg er øm i hele kroppen. Og tanken om, at jeg skal lave en masse forberedelser til påskefrokosten til os herhjemme plager mig lidt. Det er jo noget med at svinge potter og pander og få købt ind i god tid. Det er jo ikke sådan, at vi bare lige tager bilen, og kører hen til det kæmpestore supermarked for at købe ind. Nej, det er noget med, at jeg skal finde en del af de ting, jeg har brug for på nettet, og få dem købt i tide til, at de kan nå frem, inden de skal bruges.