Ny karriere

Jeg har valgt at foretage et karriereskift. Det bliver hårdt, men spændende. Jeg har valgt at sige mit job som konsulent op for at videreuddanne mig. Jeg vil have en stresscoach uddannelse, så jeg selv kan hjælpe andre mennesker. Ligesom jeg fik hjælp af en professionel stresscoach for nogle år siden.

Stress og nedslidt

Der skete det, at jeg gik ned med stress på min arbejdsplads. Det gik ud over familien. De blev skældt hæder og ære fra, uden at der var nogen grund til det. Det kom så vidt, at min mand faktisk bad mig om en skilsmisse, hvis jeg ikke fik gjort noget ved min opfarende opførsel overfor ham og vores søn.

Separeret

Vi blev separeret: Man kan sige, at jeg fik et spark bagi. Det fik mig til at tænke.
Og ja, jeg startede med at gå til lægen. Han fortalte mig, at jeg har stress. Derfor kom jeg i et stresscoaching forløb. Det var ikke farligt. Det var et hårdt og svært forløb, ja. Men der gik faktisk ikke så lang tid, inden jeg begyndte at forstå, hvor langt væk fra mig selv mit job havde trukket mig.

Sammen igen 🙂

Et godt stykke inde i forløbet begyndte jeg at tale med min mand igen. Han var sød og forstående. Vi fandt sammen igen. Men der var én betingelse. Intet – også vores jobs – skal blive årsag til, at vores barn bliver skræmt. Vi skal gøre, hvad vi kan, for at hun får en tryg og god opvækst. Jeg indså, at jeg skal sige mit job op. Det betyder et farvel til en meget god indtægt. Men med en opsparing i ryggen har vi foreløbig råd til, at jeg tager stresscoach uddannelsen, jeg ønsker mig. Og vi har intet imod at skulle sælge huset, hvis det kommer på tale. Det vil kun tiden vise. I dag har jeg min familie og et bedre liv.