Versace parfumer til kvinder og mænd

Versace er italiensk luksus, når det er bedst. Brandet har gennem mange år skabt et hav af modekollektioner, smykker, interiør og ikke mindst parfumer. Sidstnævnte er nok et af Versaces bedst sælgende kategorier, da de formår at skabe unikke dufte for både mænd og kvinder, som er skabt ud fra unikke sammensætninger, som giver enestående dufte.

Vil du forære dig selv en skøn Versace duft eller skal kæresten, veninden eller et familiemedlem forkæles, så kan du med fordel tjekke udvalget af Versace parfumer ud på Luxplus.dk. På siden vil du kunne finde et bredt udvalg af Versaces bestsellere, hvad parfumer angår. Du vil oven i købet kunne få din yndlingsduft til billige penge med et medlemskab til siden. Så har du set dig varm på Versaces parfumer, så skynd dig ind på siden og få fat i din nye signaturduft.

Versace parfume til kvinder

Blandt sortimentet af Versaces populære parfumer til kvinder finder du blandt andet parfumen Bright Crystal Absolu, som har vundet mange, mange kvindehjerter. Den smukke flakon kommer i den fineste pink farve og er udsmykket med fine detaljer som eksempelvis den diamantlignende hætte, som understreger parfumens navn. Parfumen kaster en mild og svalende duft efter sig, som hverken tilfører huden for meget eller for lidt duft. Bright Crystal Absolu er blandt andet tilført duftnoter fra blandt andet pæoner, magnolia, lotus, granatæble, hindbær, yuzu, moskus og acajou-træ. Udover Bright Crystal Absolu kan du også finde Yellow Diamond, Eros Pour Femme, Woman med flere på Luxplus.dk. Der er altså mange muligheder for at finde lige netop den parfume eller duftvariant, som passer dig bedst.

Versace parfumer til mænd

Er du mand og ønsker du at finde en ny spændende duft, som vil gøre indtryk på det modsatte køn, så er Versace et sikkert valg, hvis du vil finde en parfume som langt de fleste vil synes godt om. Prøv eventuelt den fantastiske Eros, der er perfekt til den maskuline mand, som ikke er bange for at gå sine egne veje i livet og udleve drømmen. Parfumen dufter friskt med en snert af trænoter. Den består blandt andet af mynteolie, grøn æble, tonkabønner og italiensk lemon. Udover denne maskuline duft findes der mange andre skønne duftvarianter fra Versace. Prøv blandt andet Blue Jeans eller Dylan Blue, som også er fantastiske dufte, der med garanti vil drage en masse opmærksomhed med sig, når de bliver påført på huden.

Hvor stammer Versace fra?

Versace er fra Italien, og mærket er et af de meste anerkendte i verden.

Er Versace til begge køn?

Bestemt ja! Versace har serier til både mænd og kvinder i deres parfumer, der er blandt de bedst sælgende i verden.

Når du skal bruge din nye yndlingsduft fra Versace, så påfør produktet ved knæhaser og inderside af arme, frem for den klassiske, hvor du pifter parfume på halsen. Påfører du parfumen på denne måde, altså længere nede på kroppen end normalt, vil den kunne vare i længere tid, hvilket selvfølgelig kun er et stort plus.

En anden god ide er, at finde en placering til din parfume, hvor den ikke står direkte i solen. En parfume kan nemlig med tiden skifte duft, hvis den bliver udsat for al for meget varme og lys. Find derfor et sted i dit hjem til din eksklusive Versace parfume, hvor der både er køligere og ikke nær så meget lys.

 

Find alle de skønne dufte på Luxplus.dk – der er mange penge at spare!