Sidste udkald

Det er ved at være sidste chance. Jeg har et meget hårdt program, inden juleferien starter. Julegaverne er jeg kun halvt færdig med, og hvis jeg skal nå at finde noget til alle, så skal jeg bruge min søndag på at shoppe. Listen er lang. Jeg skal finde på noget til alle mine søskende og deres familier. Jeg har købt gaverne til mine forældre og mine fætre og kusiner. Min egen familie har jeg slet ikke fået tænkt på endnu. Der skal købes gaver til børnene og til min mand. Ikke nemt. Ingen har gidet at sende en ønskeseddel. Lidt for dårligt.

Hjemmelavet

Gaverne til alle kvinderne og pigerne i familien laver jeg selv. Som smykkedesigner, har jeg altid massevis af idéer i hovedet. Det er min chance for at prøve nogle af dem af. Ok, man kan sige, at jeg også godt kunne lægge hjernen i blød og fremstille smykker til mænd. Det har jeg faktisk gjort – sidste år – så den idé dur ikke i år.
Jeg har også et budget. Gaverne til mine brødre og deres familier må højst koste op til 250 kroner. Vi har lavet en aftale mellem os. Ingen gave må overstige 250 kr. Det er ok. Det løber jo op alligevel: en familie koster ca. 1000 – 1250 kroner + gavepapir og bånd. Det kan hurtigt løbe op, når vi er 5 søskende. Jeg tænker umiddelbart, at jeg skal lede efter gadgets og ting til personlig pleje som gaver til mændene: En næsetrimmer, måske eller en basketball kasket. Powerbanks er også en god idé. Det bliver nok ikke så svært som jeg troede til at begynde med. T-shirts og aftershaves kan også godt bruges.

Her er et par gode hjemmesider:

https://www.arkuricurvy.dk/

https://www.arkuri.dk/

Online er nemt og billigt

Jeg får faktisk bestilt 4 gaver til mine brødre over nettet ret hurtigt. Så kan jeg gå i gang med at finde gaven til manden i mit liv. Han skal have en lækker jakke, han kan bruge til foråret. Det er bare en udfordring at finde én, han kan passe. Han er meget høj. Jeg har tidligere købt tøj til ham i en butik, som sælger tøj til store mænd. Men selvom jeg købte tøjet dér, så var skjorten for kort i ærmerne. Så hvad gør jeg? Jeg vil jo ikke risikere, at den forårsjakke, jeg har kig på også er for kort i ryggen og ærmerne. Det er det, der er problemet. Min mand er utroligt høj, så tøj i standardstørrelser passer ham dårligt. Jeg har dog efterhånden lært at spørge rigtigt via live chat eller telefonen om tøjet, jeg er interesseret i, har ekstra længde.

 

Jeg har set på mange flotte jakker til mænd, og talt med en del kundeservicer. Det er meget sjældent, at de har tøj, som ikke kun er i standardstørrelserne. Også selv om vi taler om 3XL og op. Men hos én shop fandt jeg én fin klassisk vindjakke, som jeg tror, han vil blive glad for. Jeg overvejer faktisk at købe den. Sidder foran skærmen og kigger på den. Heldigvis har jeg en stor skærm, så jeg kan se detaljerne. Tager beslutningen og bestiller den.