Nyt til sommerhuset

Det fører oftest til en hel del nyanskaffelser, når en familie erhverver sig et sommerhus, som det er tanken at bruge så tit som muligt. Det var bestemt også tilfældet for os her tidligere i år, da vi købte et dejligt sommerhus kun 40 km fra byen, hvor vi bor. Men heldigvis havde vi taget højde for situationen i vores budget.

Vi var nødt til at købe en ny støvsuger, for det er for bøvlet at skulle have den med i bilen, når vi tager i sommerhus. Vi benyttede så lejligheden til at opfylde et ønske hjemme i helårsboligen, nemlig at få en robotstøvsuger, så vi selv er fri for at rende rundt med støvsugeren. Derfor købte vi en robotstøvsuger, en temmelig avanceret Neato XV-15 til en have hjemme i huset, og så blev vores manuelle støvsuger placeret i sommerhuset.

Da vi var i gang med indkøbene nævnte min kone, at hun længe har ønsket sig en ny og kraftig røremaskine, som hun især har brug for, når hun bager vores brød. Det skal være af den type, hvor det er skålen, der drejer rundt og ikke et piskeris eller dejkrog, nævnte hun, og så kan den gamle røremaskine jo også komme ud i sommerhuset.

Vi fandt den type røremaskine, som hun ønskede sig hos isenkræmmeren inde i byen. Der er tale om en model AKM 6290, som til fulde har vist sig at leve op til min kone forestillinger om, hvad en moderne og effektiv røremaskine skal kunne præstere.

Og da vi så var i gang med at bruge, fik jeg lige lov til at få mig en omgang billigt internet, så nu kan jeg komme online i en fart i sommerhuset også 🙂