Jeg er en hygger

Offentlige bekendelser af snart sagt hvad som helst er jo vældigt trendy, så jeg vil også være med! Jeg erkender hermed, at jeg er en hyggetrold, der nyder at have en masse “gejl” omkring mig i mit lille hus her på spidsen af Stevns. Jeg er typen, der bare altid har det nyeste nye indenfor for for eksempel vejrstation – jeg elsker at se temperatur, vindretning, luftfugtighed og meget mere. Nogle vil nok sige, det er nørdet, men det er nu engang, hvad jeg elsker at hygge med.

Postkasse og udendørs belysning

For nogle mennesker er en postkasse blot den billigst mulige kasse, der er godkendt af Post Danmark til formålet. For mig er det bare slet ikke nok. Jeg vil have noget gedigent, og det dur ikke for mig, hvis min postkasse ikke også er i et smart design, der pryder min indkørsel. Det skal være smarte postkasser som dem her – ellers er det ligegyldigt. Jeg ved ikke, om du har det på samme måde, men skønne ting omkring mig løfter bare humøret så meget.

Når mørket falder på her på Kragevej, er det mit hus, der skiller sig ud. Og det på flere måder faktisk. Jeg har virkelig kræset for opsætningen af min udendørs belysning, og det ser hamrende godt ud. Når sådan noget er lavet rigtigt, kan selv et bette hus som mit ligne en amerikansk mansion eller sådan noget. Og naturligvis snakker naboerne på livet løs om det – blandt andet om, at jeg da må bruge en masse strøm og sådan noget. De rager mig en høstblomst alligevel, for de har ikke andet i deres liv end at brokke sig.

Næ du – jeg hygger mig i mit lille paradis, hvor hver årstid har sin charme. Når det er vinter, er det min belysning, jeg sætter pris på – og om sommeren  er det mine blomster og buske, som ingen har smukkere. Det er sådan, jeg godt kan lide det.