Øjenlæge uden ventetid

Vi lever i verdens hårdest beskattede land, og alligevel synes det, som om der er en voldsom diskrepans mellem den service, almindelige borgere kan forvente og den betalte skat. Vores skattepenge går blandt andet til at offentligt og bredrøvede ansatte kan sidde og bruge dage på, hvordan stenene skal vende på en privat bålplads og andet tåbeligt gøgl. Til gengæld kan vi få lv at vente – nogle gange i månedsvis – på at komme til for eksempel øjenlæge eller anden specialist. Heldigvis har jeg råd til at gå til en privat øjenlæge uden ventetider: https://ohd.dk

Private hospitaler?

Jeg har familie i USA, og deres venner er altid åh så himmelfaldne beundrende over det danske system. Free healthcare.. Lige indtil de hører, at vi må betale selv, hvis vi vil have en service og en kvalitet, der bare nærmer sig den, de kender i USA.

Jeg har altid haft en privat sygeforsikring, for jeg har ikke hverken tid, tålmodighed eller tillid til det offentlige sygehusvæsen. Jeg skal sgu ikke vente i 90 dage for at få en tid hos min øjenlæge. når jeg betaler verdens højeste skat. Derfor har jeg privat forsikring, og derfor går jeg til privat praktiserende læger og speciallæger.

I det hele taget er jeg til at nyde livet – ikke til at vente og ikke til at sidde i et venteværelse, der ligner noget, som Stalin ville have været stolt af i Moskva eller Østberlin i sin tid. Når jeg skal slappe af, skal det ske i stil – for eksempel på en mineferie eller et dejligt weekendophold.

Jeg orker generelt ikke at mænge mig mere end nødvendigt med proletariatet. Hvem gider sidde i et venteværelse sammen med folk i joggingtøj og kappeløse træsko, der sidder og snorter ind, som var de tobenede grise – akkompagneret af den sure lugt af gamle grønne Cecil og den slags.

Nej tak – jeg tager den bedre vej, og jeg har ikke dårlig samvittighed over det overhovedet. Når jeg benytter en privat øjenlæge for eksempel, tager jeg jo ikke en plads i køen hos det offentlige, vel?

Hvad siger du?