Vinferie på Weinstrasse

Vi har alle brug for at have noget hobbybetonet ved siden af vores dagligdag – uanset hvor hektisk, interessant eller ikke, den dagligdag så må være. For mig er det kombinationen af vin og ferie og så det faktum, at jeg er faldet pladask for det sydlige Tyskland.

I år skal jeg opleve den ferie, jeg har glædet mig til længe: Vinferie i Pfalz i Tyskland!

Fra charterferier til ÆGTE ferier

Man kan godt sige, at jeg har taget den klassiske udvikling fra 80’ernes og 90’ernes charterferier til sydlige himmelstrøg med strande tæt pakkede med småfede og brovtende turister – og så over en vis og umærkelig sofistikering af min smag for ferie.

Jeg er blevet ganske glad for den kendte Kør-selv-ferie form, og ikke mindst er de to lande Tyskland og Østrig blevet mine hjertebørn så at sige.

Jeg kører som sagt selv, og det hygger jeg mig gevaldigt med. Jeg tager den med ro, og har jeg lyst, tager jeg en overnatning undervejs på et Gasthof, og det ender som regel med en god oplevelse kulinarisk også. Nå ja – og nogle gemytlige tyske øl kan det jo også blive til, inden det er sengetid.

Feriehuse, hytter eller ferielejligheder

Som nævnt kan jeg stagtens tage en overnatning undervejs, men jeg har altid booket forud, for jeg er ret kræsen med min base der, hvor jeg skal være.

Jeg har prøvet forskellige bureauer gennem tiden, men nu har jeg fundet det helt rigtige sted. Ikke kæmpe stort – men med en helt uforlignelig service og kompetence. Og det er altså den slags, der får mig til at være loyal.

Bureauet – FerieLogi.dk – har alle områder i Tyskland på repertoiret og så har de også Østrig som en bonus. Det er områderne Tyrol og Salzkammergut, de har feriehuse og lejligheder i, og det er jo altså også de bedste områder i Østrig!

Se bare dette lille uddrag fra deres hjemmeside:

Ferie i Tyrol

Hold en uforglemmelig ferie og sommer i Tyrol i Østrig. Her får du information om kør selv bilferie til Tyrol. Og du kan leje de bedste tyroler ferieboliger.

Ferie i Salzkammergut

Det fortryllende landskab i Salzkammergut er et betagende syn. Her kan man bade, sejle på søerne, tage en tur på vand-cykel eller vandski.

Tjek lige det nederste billede: Jeg har boet en fantastisk uge lige præcis der!