Polermaskine – hvilken?

Den første gang jeg købte en polermaskine , stod jeg i lidt af et dilemma, for hvilken skulle jeg vælge, der var jo så mange forskellige, der var både rotary poleringsmaskiner Dual action poleringsmaskiner og ikke mindst et hav af forskellige bag skiver, polerskiver, polermidler og lak behandling efterfølgende.

Efter en del søgning på nettet og massere af læste guides fandt jeg ud af at det nok var en god ide og finde et sted hvor de havde en fornuftig tilgang til bilplejeprodukter og hvor de vidste en del ting om lige præcis min situation. Jeg fandt en butik på nettet hvor der var et stort udvalg af polermaskiner, og jeg fandt ud af at det nok var en Dual action polermaskine jeg skulle have da det er en god begynder maskine som man har utroligt svært ved og lave poleringsfejl med som svirvelmærker og andre poleringsfejl med.

Hvilken polermaskine skal det så være ?

Efter en del læsning på diverse sider kom jeg frem til den polermaskine det skulle være. Jeg købte mig en karma polermaskine på nettet samt en masse andre bilplejeprodukter så jeg kunne gøre bilen klar inden polering. Der gik nogle dage og det hele kom med postdanmark. Nu skulle der poleres bil og motorcykel, for nu skulle jeg bare i gang med min nye karma polisher 880w polermaskine.

Det store spørgsmål så om hvilke produkter der passede til hvilke polerskiver, og hvad det bedste og gøre var. Så jeg læste endnu engang på internettet hvordan folk havde gjort, og hvad de havde haft det bedste resultat med. Det er utroligt hvad man kan finde om polermaskiner og polere teknikker online.

Lige så mange folk der er, lige så mange forskellige teknikker og produkter findes der. Og da jeg endelig kom i gang fandt jeg jo min helt egen teknik som jeg syntes virkede godt for mig, hvilken hastighed jeg følte der passede godt så jeg kunne styre det. En ting er helt sikkert, jeg er blevet godt rustet af og læse guides om hvordan du bruger din polermaskine og hvorfor man gør de forskellige ting og hvornår på nettet. Jeg har fundet ud af at det er meget bedre at polere med maskine, ende det var dengang jeg polerede bil i hånden. Man kommer meget dybere i lakken, og får fjernet ridserne meget hurtigere. Med de helt rigtige produkter går det hele som en leg. En ting er sikkert det er slet ikke så svært som jeg troede.