Priser på personhejs?

Nybyggeri

Var du en af de heldige, der fik en oplevelsesgave, som gik ud på, at du skulle springe ud fra 30 meters højde og bare lade din krop mærke adrenalinen drøne rundt i kroppen, imens du faldt ned? Oplevelsen var uforglemmelig. Skræmmende, kildrende og meget spændende.

Anbragt i personhejs

Der var meget at tale om, efter du havde foretaget springet. Du husker stadigvæk – nu tre år efter oplevelsen – at du blev anbragt i et personhejs sammen med en instruktør, lige inden du skulle springe. Du havde fået hjelm og sikkerhedsvest på. Du fik instruktioner på vej op til stilladsets top. Din instruktør lavede også et ekstra tjek, så han kunne være sikker på, at alt er ok. Han spændte forskellige dimser på dig, og så sprang du. Det var en vidunderlig følelse. Da du landede, var du helt overspændt og helt oppe at køre. Din hjerne arbejdede på højtryk, fordi nu skulle du bare af med noget af al den energi, som blev skabt på de få sekunder, faldet varede.

Du fik derfor lov til at komme med op i personhejset igen. Du fik dog ikke lov til at springe igen. Det var din bedste vens tur. Så imens instruktøren laver sikkerhedstjekket igen, så kigger du dig omkring. Du kan se, at du er oppe i 10. eller 11. sals højde. Der er langt ned. Du studerer stilladset, som din ven springer ud fra. Du er taknemlig for, at instruktøren ved, hvad der skal gøres, og du er sådan set også taknemlig, over at du ikke skal gå hele vejen ned. Du skal ikke klatre ned af stilladset. Personhejset klarer opgaven for dig og instruktøren. I kommer hurtigt ned.

Kan man lejet et personhejs?

Det har været en utrolig oplevelse. I taler lidt med instruktøren efter oplevelsen. Han forklarer jer om, hvordan virksomheden fungerer. Fortæller jer, hvad det koster at leje et personhejs, og hvor mange timer han arbejder hver dag.