Restylane eller Juvederm?

Fillers i læberne

Vi ved alle, at vores krop ændrer sig igennem hele livet. Vi tænker ikke over det til hverdag. Vi lever. Vi forsøger at leve sundt og at holde vores krop i form. Men jo ældre vi bliver, kan det blive lidt svært. Vi kan ikke forhindre, at vores hud bliver lidt slap i det. Vi kan ikke forhindre, at vores muskler ikke er så stærke som de var, som dengang vi var 20 år gamle. Vi oplever måske, at vi ser et billede af os selv fra dengang vi var i 20’erne eller 30’erne – og nu, hvor vi er midt i 50’erne, kan vi se, at læberne er blevet meget smallere.

Tynde læber?

De er nærmest kun et par fine streger i ansigtet. De er ikke så fyldige, som dengang vi blev viet med den eneste ene. Det er en helt naturlig proces, som sker. Der er, bare det ved de smalle læber, at de får os til at se trætte ud. Lidt slidte. Og sådan føler vi jo ikke, at vi er. Vi ved, at vi er energiske og i godt humør. Muskulaturen omkring munden er bare ikke længere så stærk som dengang. Og vi kan gøre noget ved det. Vi kan godt komme til at se friske og glade ud igen. Også uden store smerter. Vi kan få lavet større læber med Restylane eller Juvederm.

Store og sensuelle læber

Der er mange yngre kvinder, som gerne vil have store og sensuelle læber. Det er flot. Smukt. Andre – måske lidt ældre – kvinder vil bare gerne have større læber, fordi de synes, at de ser triste ud. Andre igen vil bare gerne have, at deres læber kan give lidt mere karakter til deres ansigt.

Grunden til, at vi gerne vil have større læber, er forskellige. Under alle omstændigheder vil vi dog ikke have, at vores læber skal se unaturlige ud. Derfor – hvis du har et ønske om at få større læber, så skal du først tale med en dygtig speciallæge om det. Der er nemlig mange muligheder for at få lavet større læber.

Er det rynkerne i virkeligheden?

Måske er det slet ikke dine læber, der er noget i vejen med. Måske er det rynkerne omkring din mund, som skal behandles. Rynker kommer jo med alderen. En rynkebehandling i det område kan nemlig medvirke til, at dine læber fremtoner fyldigere, når rynkerne fjernes. Omvendt kan det være, at du fra naturens side bare har meget smalle læber og gerne vil have, at de får lidt mere fylde. I sådan et tilfælde skal læberne forstørres.

Der er forskel på behandlingen af de to eksempler, jeg lige har nævnt. Derfor skal du tale med lægen om det, førend du kaster dig ud i projektet. Det kan nemlig være en lidt tidskrævende proces at få større læber. I nogle tilfælde kan det kræve flere behandlinger. I andre tilfælde kræver det måske kun en enkelt behandling. Det er derfor vigtigt, at du taler med lægen om de forskellige muligheder, så I kan finde frem til den rigtige behandling til netop dig og dit ansigt. Lægen vil kunne rådgive dig, så du får et smukt resultat.