Pas på med at købe billigt

Indrømmet, det var et fristende tilbud, en for mig ukendt person kom med i min forretning i sidste uge. Manden ville sælge mig reservedele til lastbiler, der var så gunstige for mig, at det nærmest var helt hen i vejret. Som entreprenør bruger jeg mange af den slags reservedele, for vi har dels mange lastbiler i drift selv, og dels reparerer vi for en række firmaer også.

Manden påstod, at han havde opkøbt et større parti reservedele til lastbiler i Tyskland for en slik, og nu ville han tilbyde mig partiet, så han selv kun fik en mindre fortjeneste.

Men heldigvis tænkte jeg mig om i tide, for det lugtede faktisk langt væk af, at reservedelene var ”varme”, altså at der reelt var tale om tyvekoster, som manden nu forsøgte at skille sig af med.

Jeg bad om hans navn og fik også et navn, men jeg var ret sikker på, at det ikke var hans rigtige identitet. Derfor bad jeg om et telefonnummer, jeg kunne ringe tilbage til med et svar, når jeg lige havde fået tid til at tænke over det, men han påstod, at hans mobiltelefon var gået i stykker, så der var ikke noget nummer lige for tiden. I stedet ville han komme igen to dage senere, sagde han.

Jeg ringede selvfølgelig straks til politiet og anmeldte episoden, og politiet sendte en medarbejder ud til mig to dage senere, men selvfølgelig dukkede manden ikke op som aftalt, så politiet fik ikke i denne omgang hjælp til at få opklaret sagen.

Det er simpelthen så surt, at folk går til så dramatiske foreteelser for at snyde og bedrage andre!

Køb hellere nemt & lovligt hos TRUCK1.EU

Vi har helt og fuldstændigt lagt om, så vi i dag udelukkende handler via den portal, der hedder Truck1 lastbiler. Og det fungerer, for dels er den gratis at bruge, og dels har vi hele Europa – faktisk 23-24 lande – som markedsplads!

Skal vi bruge en gearkasse, en krumtap eller en hel lastbil, kan vi finde de absolut bedste tilbud i hele Europa samlede ét sted.

Det kan kun anbefales!