Service på stillads?

Der er masser af forår i luften, og det kan man godt se og høre her i kvarteret, hvor vi bor. Der bliver klippet buske ned. Grene fra gamle frugttræer bliver savet ned. Der er børn i haverne, som hopper i trampoliner. Det er rigtigt rart. Og selvom vi skal holde afstand til hinanden, så kan man da godt få sig en hyggelig snak med naboen – sådan ind over hækken der, hvor den er blevet skåret lidt kraftigt ned.

Forår

Man kan også høre mødre og børn, der diskuterer, hvor de skal så den ene eller anden krydderurt. Ja, der er forår i luften. Ingen børn på vejen dog. Ingen, der løber på rulleskøjter eller ræser på motorcykler – endnu. Håber, det kommer.

Stilladsservice

I sidste weekend var vi i haven, hele familien og jeg fik en god snak med vores naboer. De er nogle søde og rare mennesker. Noget ældre, end vi er. De fortalte, at de gerne vil have hele deres hus malet op. Både indvendigt og udvendigt. Men de havde lidt problemer med deres internet, så jeg lovede dem, at jeg ville hjælpe dem med at finde en eller anden stilladsservice, som kan hjælpe dem med at få sat et stillads op, efterhånden som de får arbejdet sig op på husets ydermure. (Det er i 3 etager – du ved sådan et gammelt hus med stue første og anden sal.) Jeg har da også fundet flere stillads firmaer, som de kan ringe til. Har sendt dem en mail, som jeg håber, at de ser.

Hvis deres internet altså fungerer igen. Jeg har desværre ikke deres telefonnummer, så jeg kan ikke ringe dem op for at spørge, om de har fået mailen med listen over firmaerne med stilladsudlejning. Jeg ville ellers gerne være sikker på, at de fik den. Men jeg må vente til i morgen, hvor det er søndag. Så håber jeg, at de er på havearbejde igen. Det vil give mig en mulighed for at spørge dem.

Fuld af beundring

Jeg er faktisk fuld af beundring over, at de har modet på selv at male huset udvendigt. Det er da et kæmpe arbejde. Det er, da bare ikke, noget man lige gør. De er godt nok stærke begge to, selvom de er lidt oppe i årene. Han er faktisk bomstærk. Men hun kan bestemt også godt løfte en masse. Og jeg ved, at de elsker deres have og hus. Jeg ville ellers mene, at det er for stort til dem. Deres børn er jo ikke små længere. De har jo deres egne familier.

Lige nu sidder jeg så ved min pc og tjekker min mail. Jeg sletter en del mails. Sådan nogle med nyhedsbreve fra forskellige webshops, som vi bruger. Pludselig ser jeg en mail i spambakken. Den er fra min nabo. Han skriver tak for mailen med listen over firmaerne, der tilbyder stilladsudlejning. Han har allerede lavet en aftale med et af dem. De kommer engang i næste uge, så vi må undskylde, hvis der er lidt støj i haven ved siden af den dag.