Udsalget er i gang

Bang. Udsalget er skudt i gang. Herligt. Jeg elsker det. I år har jeg til hensigt at bruge en del af tøjbudgettet på dejligt og ultrafeminint undertøj. Det må gerne være sexet. Så jeg havde planlagt, at vi skulle på indkøb, min datter og jeg.

Primadonna

Min datter er kommet i den alder, hvor hun gerne vil udforske sin krop og sine former. Hun er en meget ung kvinde. Hun har set mig i mit lingeri fra Primadonna flere gange. Hun har også spurgt ind til, hvad sådan noget undertøj koster, og hvorfor jeg har det på.
Jeg har forklaret hende, at undertøjet – eller rettere: lingeriet får mig i godt humør. Det gør mig glad, fordi det sidder godt på min krop. Jeg føler mig sikker og værdifuld, når jeg er glad. Og jeg ved, at de fleste escortpiger i København faktisk elsker Primadonna.

Jeg har også forklaret hende, at det også gør hendes far glad. Han kan godt lide at se mig i det. Det er da forståeligt – han har god smag. Ingen diskussion om det. Smag er i øvrigt noget, som kan diskuteres. Mange mennesker siger, at smag kan man ikke diskutere. Det er jeg uenig i. Ja, der findes god og dårlig smag, men det kan diskuteres. Det har noget at gøre med holdninger og uddannelse: Vores holdning til livet og vores køn spiller ind, vores politiske holdninger spiller også en rolle for vores smag osv.

Min datter og jeg gik på indkøb inde i et af byens stormagasiner. Nede i lingeriafdelingen kiggede vi på trusser og bh’er med blonder og blomsterbroderier. Min pige fandt et meget sødt BH sæt med sommerfugle broderet på. Det var holdt i milde pastelfarver. Ung stil. Hun ville gerne prøve det, hvis hun kunne få lov til det. Det kunne hun godt, hun skulle bare beholde sine egne trusser på. Fint. Hun blev også målt, så hun kunne prøve en bh i den korrekte størrelse. Jeg kiggede med i spejlet, da hun var klar. Det var meget sødt til hende. Hun kunne godt lide det. Og det var på udsalg. 50% nedsat pris. Herligt.

Udsalg af PrimaDonna

Så blev det min tur. Jeg kender mine størrelser, så jeg havde brug for at få taget mål til bh’en. Jeg har også et par mærker, som jeg plejer at købe. Så det var bare med at finde hen til den del i lingeriafdelingen, hvor butikken plejer at udstille de mærker. Hurra, heldet var med mig. Der var Primadonna udsalg hos Luksuslingeri.dk. Priserne var sat helt ned til 60% af original‐prisen. Jeg fandt et BH sæt, som var rigtig dejligt. Rødt. Købte det på stedet.

Vi kiggede videre på undertøjet. Vi fandt flere par trusser, som vi kunne lide. Vi fik hver især 3 par til gode priser. Og bh’erne, ja, der var mange rigtigt fine. En lysegrøn og en hvid til min datter, en hvid og en elfenbensfarvet til mig.
Da vi havde betalt ved kassen, gik det op for mig, at vi havde brugt ca. 2 timer kun i lingeriafdelingen. Vi gad ikke at kigge på t-shirts, bluser og bukser, så vi gik på café, fik kaffe og en rigtig god pigesnak. En god mor-datter‐snak om alt det her med at forføre og føle sig dejlig.